Peste două săptămâni ne vedem la Webstock 2017 – Cea mai mare conferință Social Media din România!

webstock 2017

 

Păstrez tradiția și nu ratez nici anul acesta o nouă ediție Webstock! În primul rând abia aștept să revăd bloggerii pe care îi îndrăgesc, îi citesc mereu sau le urmăresc videoclipurile atunci când am timp. Le admir munca!

De asemenea, sunt curioasă ce au pregătit brandurile în această ediție, pentru că vin cu ceva nou, în fiecare an. Fie că vorbim de gadget-uri sau cafea și înghețată, ai mereu ce gusta sau ce privi. Lucruri interesante, desigur! De la Webstock am aflat cât de bună este înghețata Siviero Maria.

 

Dacă nu vă conving eu, vă pun link către albumul cu poze Webstock, de unde am luat și poza mea pentru articol. Să vedeți acolo distracție! Lume multă, zâmbete, instantanee și poze profi cu fundale mișto. Super-tare.

 

Și nu în ultimul rând, să ajung la conferințe interesante. Anul acesta n-aș vrea să-l ratez pe Alex Negrea. Sper să-l pună la o oră agreabilă, având în vedere că ajung la conferințe cu întârziere și trebuie să plec pe la cinci seara, pentru a prinde Softrans, înapoi la Craiova.

 

Alexandru Negrea rulz. Abia aștept să-i revăd pe Cristian China Birta și pe Manafu. În rest, abia aștept să descopăr pe ceilalți vorbitori. Pe unii îi știu doar din auzite.

 

Partea mișto de tot este că puteți alege PERSONALITATEA ONLINE A ANULUI. Eu sper să fie cineva bun și când spun bun nu mă refer la campanii, la popularitate sau la frumusețe. Mă refer bun în sensul pozitiv al cuvântului. Să aibă un mesaj puternic de transmis. Nu pozitivitate, pentru că nu filosofăm aici, însă nu negativism, circ și pâine. Înțelegeți. Echilibru. Profesionalism. Bon ton. Mno, eu am votat un fotograf. Mai mult de atât nu vă zic.

 

Nu am idee cu ce mă voi îmbrăca, dar știu sigur că am să scot iar la plimbare botinele mele de la Bon Prix. Le ador! OOOH, n-am cuvinte cât de comode sunt și arată foarte bine (pentru gustul meu, cel puțin) Astfel am rezolvat măcar una dintre dileme. Sau două, pentru că mă bate gândul să iau pe mine jacheta de piele fake de la Beshka. Hmm…what’cha say… Să vedem, să vedem.

 

 

 

 

Umm,da. În poză nu sunt machiată și am o sprânceană care o ia la vale. Și sunt palidă. N-am ce-i face. Așa m-am născut. Vă rog admirați jacheta, nu pe mine. Încă o mai găsiți pe site, ar trebui să fie și în magazine.

De machiat fac un fel de combinație și mă machiez atât acasă, cât și pe tren. Softrans is the best! Sper că au wi-fi bun. Nu de alta dar de data aceasta vine și Răzvan Damian, ale cărui glume trebuie musai puse pe insta stories.

 

Încă vă puteți înregistra! Ar fi bine să nu pierdeți ocazia asta și să veniți la Webstock 2017. Conferințe, Branduri și Socializare. Pe 29 septembrie la J.W Mariott Hotel în București! Ca în fiecare an.

Ne vedem acolo! I PUP YOU!

Comments

comments

Xaara Novack

Marketing Specialist si partener certificat Google, pasionata de acuarela, colaje si videoblogging.

Related Posts

2 Discussion to this post

  1. Popa Oana-Gabriela spune:

    Din păcate nu sunt din București și nici din apropiere, dar ne povestești tu cum a fost ok? Și apropo admir și jacheta dar și pe tine! ??

    • Xaara Novack spune:

      Inteleg.Asa-i, la cum este infrastructura in Romania, sa ajungi dintr-un punct in altul al tarii poate dura chiar si o zi intreaga. Am sa scriu pe blog cum a fost, desigur. Sper sa fac si un vlog, ca datile trecute. ? Multumesc! Ma bucur ca iti place jacheta mea si de mine! ❤❤ ??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Latest Stories

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.