Dacă vă mirați puțin că nu vă vorbesc despre rochii vaporoase de vară de la BonPrix, să știți că și eu mă mir. De obicei eram cu ochii pe ele, iar la capitolul noutăți sunt variante de toate tipurile și mărimile la ei pe website. Însă ceva la acești blugi largi m-a atras foarte mult!

Mi-au adus aminte de adolescență. Și evident, toată ținuta a fost construită în jurul lor. Cum am făcut-o de foarte multe ori până acum. Ador când unele piese îmi captează atenția, prin croială sau alte accente la fel de interesante. Așa cum v-am obișnuit, vom vorbi despre fiecare element al ținutei, în detaliu.

blugi largi bonprix

Blugi largi cu stele deco

V-am zis că mi-au adus aminte de blugii adolescenței mele. Chiar dacă pe atunci se purtau blugii evazați, acele stele tăiate și puțin distressed, sunt fix ce trebuie. Îmi vin perfect în talie, îmi plac în special pentru că au talia înaltă. Buzunarele lor sunt adânci. Un plus din punctul meu de vedere. Vin foarte bine pe coapse în jos, îmi dau senzația de material comfortabil, fiind din bumbac.

blugi largi distressed

Un alt lucru care mi-a atras atenția le ei a fost nuanța în degrade. În partea de sus au o nuanță de albastru închis, iar jos nuanța lor devine din ce în ce mai deschisă. Mi se pare un alt detaliu al lor care-i scoate în evidență. Trebuie să recunosc, nu am văzut până acum blugi largi la fel de interesanți. Sigur, sunt unii care au tăieturi și sunt distressed, însă n-au detalii asemănătoare. Chiar este un design diferit.

maiou cu print mistic

Maiou cu print

Ca să vă luminez, este un print cu fazele lunii într- o mandală care are ca centru de focus soarele. Este un print ușor mistic, eclectic. Pe stilul meu evident. Și mă bucur că cei de la BonPrix vin cu astfel de printuri, foarte variate, astfel încât să existe tricouri, bluze sau maiouri pentru oamenii ca mine.

Poate vă amintiți de tricoul roșu, cu print solar. Sau de bluza neagră cu print la fel de mistic.

maiou bonprix

Să știți că atunci când îmi cumpăr ceva negru îmi asum un risc foarte mare. Pentru că pe negru, părul de pisică tronează într-un mod excepțional. Și oricât aș curăța cu peria aceea lipicioasă, tot rămân fire rebele care se strecoară direct în firele interioare. Pentru a le achiziționa este nevoie fix de acest print care să-mi stimuleze mintea. Să-mi aducă aminte de ceva: fazele lunii, horoscop, solstițiu, maree și exemplele pot continua.

tinute bonprix

Mărimea lui este perfectă. Nici prea larg, nici prea strâmt. Se potrivește atât cu acești blugi largi de la BonPrix, cât și cu alte perechi de pantaloni de la ei, dar și cu fuste. În special cu fusta aceea vișinie, cu talie înaltă, pe care am purtat-o iarna trecută! Pentru un ootd mai rock – chic.

adidasi bonprix

Adidași chunky

A fost ocazia perfectă să încerc o astfel de pereche de adidași. Cochetam cu ideea aceasta de un an și ceva, însă aveam rețineri. Pentru că mie îmi place stilul clasic de adidas. Însă ca întotdeauna, BonPrix mă ajută să-mi explorez stilul și să ies din zona mea de confort.

Un lucru foarte bun, pentru că m-a ajutat enorm și cu încrederea în sine. Sună stupid, dar uneori o ținută bine aleasă îți poate forma un vibe întreg. O energie de sine stătătoare.

incaltaminte bonprix

Revenind la adidași chunky, pe lângă confort, sunt și foarte ușori! Neașteptat de ușori. Ca de obicei, nu m-au bătut deloc, deși m-am plimbat foarte mult în ei. I-am avut la evenimente, la job și prin Grădina Botanică din Craiova. Sunt foarte bucuroasă că i-am ales!

Mi-a plăcut mult că sunt feminini, albi cu un roz pastelat. Se potrivesc atât cu acești blugi largi de la BonPrix, dar și cu alte ținute casual. Inclusiv cu rochiile mele casual. Așa că sigur îi veți mai vedea asociați în alte ținute marca BonPrix!

Ținută de vară cu blugi largi de la BonPrix

Ținută de vară cu blugi largi de la BonPrix

Per ansamblu cred că este printre ținutele mele preferate, în special datorită acestor blugi largi geniali! Și restul elementelor îmi plac și mă definesc, dar blugii sunt pe suflețelul meu și chiar vă recomand să-i înhățați acum, cât mai sunt disponibili! Iar geanta neagră este tot BonPrix și mi-e foarte dragă! O am de mulți ani și a mers cu mine în multe aventuri.

Data viitoare însă, sigur ne vedem într-o rochie! Deja am foarte multe la favorite și evenimente care se tot adună frumușel. Și pentru că suntem oficial în Iunie, vom trece la solstițiul de vară! Finally! V-am lăsat! Ne citim cu o recenzie de carte în curând. Aveți grijă de voi! Pupici!

Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.