Poți înțelege de ce acest animal de putere vine în ajutorul tău și care sunt modurile în care te ghidează prin a înțelege insecta, albina. Ea pare firavă, însă are multă putere și energie. Albinele sunt cele mai importante insecte, pentru că fără ele, lumea așa cum o cunoaștem acum, ar mai supraviețui doar patru ani. Mai apoi, tot ecosistemul s-ar afla în colaps.

Albina așadar are un rol foarte important și te va ajuta să-ți descoperi propriul rol, în viața aceasta. El poate fi la fel de important pentru cei din jur, așa cum este și rolul ei.

albina animale spirituale

 Iată ce beneficii îți aduce albina animal de putere:

 • Albina îți aduce puterea de a îndeplini orice îți propui, de câte ori îți propui.
 • Te ajută să înțelegi cum să-ți folosești energia și puterea astfel încât viața ta să devină dulce și plăcută.
 • Albina știe clar ce are de făcut, așa că te va ajuta și pe tine să îți clarifici scopurile și calea ta în viață.
 • Albina se arată oamenilor muncitori, focusați să-ți îndeplinească menirea. Ele sunt manifestarea bunăvoinței și a contribuției prin devotement și muncă.
 • Ele ajută stupul și se concentrează foarte mult pe acest scop în mod continuu.
 • Albina de asemenea te ajută să te integrezi, ea lucrează împreună cu alte albine pentru binele tuturor. Ea îți va arăta imaginea de ansamblu, dacă muncești în colectiv. Te va ajuta să-ți îndeplinești sarcinile și să reușești.
 • Albina animal de putere, îți demonstrează că e bine pe cont propriu, însă ai avea mai mult success într-un grup.
 • Ea pune accent pe muncă și îndeplinire. Care îți este menirea? În familie, într-un colectiv? Ea îți arată că ești un bun participant și că astfel ai șansa să reușești.
 • Albina animal de putere este aici să te susțină în cazul în care dorești să îți ajuți comunitatea și să duci la îndeplinire un scop comun.
 • Vei învăța de la albină cum să-ți canalizezi energia într-un scop pozitiv.
animale spirituale albina

După muncă și răsplată, albina animal de putere:

Totodată albina nu te învață doar despre muncă, la finalul zilei de învață să te relaxezi și să te bucuri de împlinirile tale, oricât de mici ar fi ele. Să te bucuri de munca ta și de fiecare victorie.

Te vei bucura de roadele muncii tale și albina va fi lângă tine cu promisiunea aceasta!

Albina te va ajuta și cu productivitatea sau cu planificarea. Închide ochii și cere-i ajutorul la nevoie. Ai să vezi că ziua ta va decurge mult mai bine când ai totul aranjat și rezultatele vor veni mai ușor.

Cu toate astea, albina va insista să îți iei și pauzele bine meritate. Să te odihnești bine și să-ți recapeți puterile pentru a o lua de la început. Ai încredere în puterea ei de a te ajuta!

albina spiritualitate

Armonia cu natura

Albina animal de putere își dorește să te ajute pentru ca tu să-ți îndeplinești visele și să ai viața pe care sufletul tău și-o dorește.

Ea îți amintește că poți fi tu însuți în comuniune cu lumea din jur. Și că nu este nevoie să-ți calci pe inimă de dragul altora. Albina muncește pentru a strânge polen pentru ele și pentru stup.

În același timp polenizează plantele și ajută natura. Albinele sunt în armonie cu natura.Sunt exemplul perfect pentru o viață sustenabilă. Atunci când insecta ta de putere este albina, ea îți amintește că poți trăi în echilibru cu natura.

Că poți avea o viață sustenabilă și prietenoasă cu mediul înconjurător.

Ai o conexiune specială cu munca și etica în muncă, de la ea vei învăța corectitudinea și mentalitatea lucrului bine făcut.

Te va ajuta să comunici bine și să te conectezi la echipa cu care lucrezi.

Te va ghida către o viață împlinită, mieroasă și plăcută.

albina animale spirituale

Iată câteva mantre la care să meditezi dacă ai albina animal de putere:

 • Drumul meu este lin pe acest Pământ.
 • Atitudinea mea pozitivă îmi aduce energie și îi inspiră pe ceilalți.
 • Duc o viață autentică în comuniune cu natura și cu dorințele sufletului meu.
 • Munca pentru un scop comun aduce cele mai bune rezultate.
 • Frumusețea și abundența sunt prezente întotdeauna în viața mea, tot ce trebuie să fac este să le caut.

Un rezumat video al acestei postări aveți pe youtube:

Dacă doriți, aveți mai multe postări spirituale pe acest blog! Explorați, lecturați și discutați. Poate dați și un share! Mulțumesc!

Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.