Barnängen Oil Intense este o gamă de produse de îngrijire corporală ce are o formulă vegană, cu până la 95% ingrediente de origine naturală. Despre produsele Barnängen v-am mai povestit pe blog, căci le-am descoperit tot printr-o campanie BuzzStore, acum câțiva ani.

Primele produse Barnängen testate au fost din gama Sensitive Nordic care. Și mi-au plăcut la nebunie! Untul lor de corp a devenit favoritul meu și l-am recumpărat de fiecare dată când se termina. Mi se par cele mai hidratante și cele mai bune produse de pe piață când vine vorba de îngrijirea corpului.

Așa că atunci când am văzut campania celor de la BuzzStore pentru noua gamă Barnängen, n-am ezitat și m-am înscris! Mai ales că untul meu de corp All Over Rescue Body Balm era pe terminate.

Barnangen gama Oil Intense

Barnängen Oil Intense, produse de îngrijire corporală cu ingrediente naturale

Mi-a plăcut foarte mult gama aceasta și mă bucur că apuc să o folosesc între sezoane, pentru că este intensă și hrănitoare pentru piele. Este o experiență senzorială, pe lângă răsfățul oferit de aceste produse dedicate îngrijirii corpului.

Ceea ce mi s-a părut foarte fain este că au păstrat ingredientul lor magic și anume Cold Cream. Crema rece care ajută la îngrijirea pielii, pentru că o protejează împotriva iritării și uscării.

O să le prezint pe fiecare în parte și o să vă povestesc experiența mea.

barnangen crema pentru dus

Barnängen Oil Intense cremă pentru duș

Este un ulei de corp de tip cremă, pentru duș. Atunci când vă ziceam mai sus că experiența cu aceste produse este o desfătare senzorială nu glumeam. Sunt fascinante, pentru că se transformă în contact cu pielea.

barnangen gel de dus

Acest gel de duș miroase divin, dulceag. O combinație între mușețel și tradafiri. Ceva frumos și floral oricum. Are o culoare roz inedită, care îmi aduce aminte de bomboane. Pe corp este cremos, în contact cu apa însă devine uleios și spumos. Se întinde ușor și curăță bine corpul lăsând o senzație de hidratare. Inclusiv cabina de duș miroase frumos când mă spăl cu acest gel de duș.

Deși Midsommar Glow este gelul meu de duș preferat de la Barnängen, cred că acesta din gama Oil Intense îl poate înlocui cu succes pe perioada răcoroasă.

barnangen ulei de corp

Barnängen Oil Intense loțiune de corp

Loțiunea de corp este la fel de interesantă ca gelul de duș, prin transformarea ei dintr-o loțiune cremoasă în una uleioasă. Ce îmi place la aceste produse este că se absorb foarte ușor în piele.

Barnängen Oil Intense loțiune de corp se aplică ușor și datorită faptului că este uleioasă, nu este nevoie de mult produs. Se întinde ușor pe tot corpul și se absoarbe foarte bine. Îmi place că pielea o absoarbe repede și nu rămâne acea senzație de umed pe corp. Am o cremă de la Dove cu care pățesc asta tot timpul, fiind nevoită să o folosesc doar vara. Altfel după ce o aplic mi se lipesc hainele de corp, chiar dacă aștept și jumătate de oră să se absoarbă.

barnangel oil intense

Cu Barnängen Oil Intense loțiune de corp nu am pățit asta. Se absoarbe ușor în piele și se simte hidratarea instant. Efectul la fel, pielea devine catifelată și corpul miroase frumos, fresh.

Nu știu dacă pe toată lumea ar încânta mirosul ei natural. La deschidere miroase a trandafiri și plante, însă odată aplicată miroase natural. Ușor astringent, ca seva plantelor.

Conținând ulei de trandafiri sălbatici mi se pare că se distinge ca miros de tot ce am simțit eu până acum.

Barnangen Oil Intense balsam de corp

Barnängen Oil Intense balsam de corp

Recunosc, favoritul meu rămâne All Over Rescue Body Balm de la Barnängen din gama Nordic Care. Acela este untos și cremos.

Barnängen Oil Intense balsam de corp este însă untos și uleios. În contact cu pielea devine uleios și alunecos. Se absoarbe foarte rapid în piele și se simte foarte hrănitor și hidratant. Mirosul este același ca al loțiunii de corp: trandafiri, plante și natură. Cam așa îmi dă senzația mie.

unt de corp barnangen

A fost primul produs folosit pentru că eram foarte curioasă să-l încerc. Nu m-a dezamăgit deloc. La fel ca la celelalte produse, amblajele sunt asemănătoare și sunt cumva tot o semnătură a brandului. Chiar dacă sunt din game diferite.

barnangen oil intense pareri

Barnängen Oil Intense o gamă perfectă pentru sezonul rece

Mi se pare că produsele Barnängen Oil Intense sunt gama ideală pentru sezonul rece datorită intensității cu care îngrijesc, protejează și hidratează.

Combinația de ulei de trandafiri sălbatic și Cold cream este una extrem de interesantă și benefică. Pe lângă îngrijirea pielii, oferă și acea experiență a simțurilor atunci când folosim aceste produse. Iar mie îmi place să mă răsfăț. Ca atunci când fac duș să mă conectez cu corpul meu și să îi ofer îngrijire, hidratare și o experiență completă, senzorială.

Așa că vă recomand și vouă gama Barnängen Oil Intense!

Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.