Vă zic cu mâna pe inimă că nu îmi aduc aminte cum am achiziționat Simplistic Serum Luster și în ce context. Posibil să-l fi luat împreună cu alte produse cu ideea de a testa și acest produs. As usual. Tot ce știu este că-i un produs corean, ceea ce înseamnă că am așteptări de la dânsul. Evident că am început deja să folosesc acest serum hidratant de câteva luni bune, ca să vă pot povesti despre el.

Simplistic Serum Luster cu PHA

Simplistic Serum Luster cu PHA, ceramide și acid hialuronic

Este un serum extrem de hidratant, ușor uleios. Adică lasă acea peliculă grasă pe piele. Vă zic asta de la bun început ca să știți la ce să vă așteptați. Nu este un produs indicat pentru persoanele cu pielea rănită sau iritată. Sau pentru persoanele cu pielea sensibilă care știu că se irită ușor.

Eu am pielea ușor sensibilă, cu tendința de înroșire. Însă nu mi-a produs vreo iritație pe ten. Cu toate astea, e bine de știut.

Serum Luster by Simplistic

Ambalajul Simplistic Serum Luster cu PHA, ceramide și acid hialuronic

Simplistic Serum Luster vine într-un ambalaj de carton biodegradabil. Are toate informațiile pe cutie, logo și tot ce ai nevoie. La partea de logo și aspect comercial, e basic. Nu l-ai remarca, nu l-ai lua de pe raft la prima vedere.

În interior recipientul este de plastic, are o pompiță și se difuzează foarte simplu și igienic. Pui în palmă cât ai nevoie și aplici pe ten. Ce mi s-a părut interesant este că pe spatele sticlei de plastic are gravate câteva informații, iar în față este un abțibild cu logo și câteva detalii de design nu foarte impresionante.

Simplistic serum luster skincare

Aplicare Simplistic Serum Luster

Se plică ușor, de obicei imediat după ce îți cureți tenul. După ce se aplică acest serum, folosim crema hidratantă obișnuită și un SPF. Nu aplic foarte mult din produs, doar cât o boabă. Pentru că este foarte spornic, este hidratant către uleios.

Tocmai de aceea îl folosesc preponderent seara. Adică în rutina de skincare de seară. Altfel mi-ar luci fața ca un globuleț. Nu mă deranjează asta foarte mult, îmi place acel look cu tenul lucios, dewey cum i se spune în engleză.

Serum Luster

Efecte Simplistic Serum Luster

Singurul său efect este acela de hidratare. Și nu este o hidratare din aceea intensă, ci este un serum care rămâne ca o peliculă pe piele. Este doar la suprafață. Dimineața când mă spăl de față, simt că îl dau jos de pe ten. Că e ușor uleios. Chit că îl folosesc cu cremă hidratantă care intră în piele, Simplistic Serum Luster rămâne tot acolo. Deasupra pielii.

Probabil că menține hidratarea și suplețea cumva, conținând ceramide și acid hialuronic.

Serum Luster Simplistic

Ingrediente și Compoziție

Pe Incidecoder, dacă îl căutați după ingrediente, ele sunt curate și foarte bune pentru ten. Nu conține nimic complex, are mușețel, ceva apă de flori, squalane, acid hialuronic și multe alte ingrediente benefice pielii. PHA în schimb este un exfoliant ușor, iar celălalt ingredient magic este MSM (metilsulfonilmetan) care are efect anti-inflamator și ajută la producerea de colagen natural.

Simplistic serum luster produs

Concluzii Simplistic Serum Luster

Mi se pare un produs bunicel, însă nu-i absolut fenomenal. Mă deranjează faptul că îmi lasă senzația de ten gras după aplicare, așa că nu cred că am să-l recumpăr. Este excelent acum, în perioada aceasta rece, însă pentru primăvară și vară, prefer ceva care să intre mai rapid în piele. Tocmai pentru că există produse și mai ieftine, la fel de bune sau poate chiar mai bune.

Așa că să profităm, să ne bucurăm împreună că avem de unde alege la capitolul de #skincare. WinkWink. Dați și un LIKE aici, pentru noutăți și alte recenzii.

Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.