Bold lips – fără ruj de culoare închisă

redlips

Da. Ați auzit bine, există posibilitatea să fim creative fără să cheltuim o mulțime de bani pe cosmetice. Având în vedere că nu doar anul trecut, dar și anul acesta se vor purta culorile tari precum vișiniul sau movul, mă gândeam că nu toate persoanele vor să fie neapărat în trend, dar din când în când vor să experimenteze, să vadă cum le-ar sta cu o anumită culoare pe buze.

Bold lips – fără ruj de culoare închisă, un experiment simplu

Pentru asta nu avem nevoie de multe, maxim două – trei rujuri deschise, de nuanțe diferite și creioane de ochi, pe care le vom folosi desigur, pentru a mixa culorile pe buze. Eu am ales negrul, pentru umbre și albastrul pentru a da nuanța de mov la buze.

 bold lips

Ca să obținem un vișiniu ne trebuie un ruj roșu pe care îl vom amesteca cu puțin creion negru, nu foarte mult pentru a nu îmbâcsi culoarea. De asemenea, este bine să lucrăm lent, în straturi subțiri, ca apoi să adăugăm și să modificăm în funcție de culoarea obținută, dacă ne place sau nu. Așa avem Bold Lips!

Prin urmare, nu avem nevoie să cheltuim bani pe rujuri de nuanță închisă. Putem improviza, putem lucra la acele nuanțe cu materialele cosmetice pe care le avem deja la dispoziție.  Avantajul? Uneori vom obține un look unic, greu de repetat desigur și la fel de greu de imitat. O nuanță de bold lips diferită! Voi ce ziceți?

Produse folosite:

Ruj Ultra Color Rich Avon nuanța Pout – favorita mea

Ruj no name în nuanța roz aprins

Creion dermatograf negru Avon

Creion albastru ArtDecoComments

comments

Xaara Novack

Marketing Specialist si partener certificat Google, pasionata de acuarela, colaje si videoblogging.

Related Posts

Discussion about this post

  1. Cu Lore spune:

    E un truc interesant, il aplicam de mult. Acum am un numar mult prea mare de rujuri ca sa imi mai stea gandul la astfel de proceduri… Si tot 2-3 folosesc! :))

    Te pup. ♥

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Latest Stories

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.