Follow:

Bold lips – fără ruj de culoare închisă

Da. Ați auzit bine, există posibilitatea să fim creative fără să cheltuim o mulțime de bani pe cosmetice. Având în vedere că nu doar anul trecut, dar și anul acesta se vor purta culorile tari precum vișiniul sau movul, mă gândeam că nu toate persoanele vor să fie neapărat în trend, dar din când în când vor să experimenteze, să vadă cum le-ar sta cu o anumită culoare pe buze.
Pentru asta nu avem nevoie de multe, maxim două – trei rujuri deschise, de nuanțe diferite și creioane de ochi, pe care le vom folosi desigur, pentru a mixa culorile pe buze. Eu am ales negrul, pentru umbre și albastrul pentru a da nuanța de mov la buze.
 
Ca să obținem un vișiniu ne trebuie un ruj roșu pe care îl vom amesteca cu puțin creion negru, nu foarte mult pentru a nu îmbâcsi culoarea. De asemenea, este bine să lucrăm lent, în straturi subțiri, ca apoi să adăugăm și să modificăm în funcție de culoarea obținută, dacă ne place sau nu.
Prin urmare, nu avem nevoie să cheltuim bani pe rujuri de nuanță închisă. Putem improviza, putem lucra la acele nuanțe cu materialele cosmetice pe care le avem deja la dispoziție.  Avantajul? Uneori vom obține un look unic, greu de repetat desigur și la fel de greu de imitat. Voi ce ziceți?
Produse folosite:
Ruj no name în nuanța roz aprins
Creion dermatograf negru Avon
Creion albastru ArtDeco

Comments

comments

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Cu Lore

    E un truc interesant, il aplicam de mult. Acum am un numar mult prea mare de rujuri ca sa imi mai stea gandul la astfel de proceduri… Si tot 2-3 folosesc! :))

    Te pup. ♥

    11 ianuarie 2015 at 23:25
  • Leave a Reply