Cei care mă urmăriți pe pagina de facebook, știți deja că am mers în DM și am găsit câteva produse la reducere. Printre care și Alverde Pore Minimizer, l-am cumpărat cu o reducere de 50%!

Trebuie să recunosc, nu mă așteptam la nimic. Gândindu-mă că hey, la prețul acesta ce poate să îmi facă mie, care am ditamai porii?! Și pe bune, am porii dilatați, în special pe obraji.

Atunci când m-am dat cu el prima dată, nu am fost așa cu băgare de seamă și am folosit și puțin produs. Mi-am văzut de ale mele restul zilei și seara am uitat să mă hlizesc în oglindă, așa că m-am demachiat și mi-am dat seama prea târziu că trebuia să fiu atentă cum se comportă pe tenul meu. Dar de la prima aplicare am constatat că nu îmi irită pielea și nici nu o încarcă. A fost primul plus, având în vedere că uitasem de el până a nu mă demachia.

A doua oară când l-am aplicat, am făcut-o cu atenție. Am pus o doză cât un bob de mazăre și am întins în locurile unde am porii cât galaxia. Știu exagerez, dar pe mine mă enervează. În special datorită faptului că în afară de a avea tenul gras și rebelul coș din perioada aceea a lunii, am un ten care arată bine. Porii au fost singurul lucru care mi-au dat bătăi de cap. Până acum!

Am constatat cu plăcere că Alverde pore minimizer chiar își face treaba. Mi-a estompat porii ușor, fără să îmi simt tenul încărcat și fără alte neplăceri.

 

Acum să nu vă imaginați că dintr-o dată s-au dus toate imperfecțiunile, ca și cum le-ar fi photoshopat. Nu! Ci doar au fost acoperiți subtil, lăsați să respire, pentru că simțeam asta, nu este aceeași senzație ca atunci când te dai cu un fond de ten cu acoperire mare sau medie și pe la jumătatea zilei îți simți tenul sufocat.

 

Alverde Pore Minimizer

Trebuie avut grijă să nu aplicăm în exces, pentru că atunci produsul se strânge pe față în unele locuri și arată extrem de urât. Less is more, nu degeaba există expresia.

Alverde Pore Minimizer este un produs ideal pentru acelea dintre noi care preferăm să nu folosim tot timpul fond de ten sau pudră, ci doar concealer și un pore minimizer. Mai ales dacă tenul nostru este ok și avem imperfecțiuni subtile sau normale care până la urmă nu necesită o acoperire așa mare.

 

Personal sunt genul care preferă adesea un machiaj natural în favoarea celui care este mai încărcat. Dar asta nu înseamnă că nu îmi place să experimentez. Mai ales acum toamna, culorile pământii sunt atât de superbe!

Și mă gândeam că după ce îl voi termina pe acesta, sigur voi cumpăra faimosul Porefessional de la Benefit. Dacă acesta de la Alverde, care are un preț accesibil, funcționează foarte bine, chiar sunt curioasă ce poate face un minimizator pentru pori, mai scump!

Voi ați încercat un astfel de produs?

Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.