În videoclipul făcut ultima dată, am uitat să adaug câteva favorite din categoria ojă. Așa că mă revanșez în această postare.

Ojele pe care le vedeți în poze nu sunt cumpărate toate în aceeași lună, ci treptat, de la începutul anului. Recunosc, am o colecție cam exagerată de oje, dar îmi place să am diferite nuanțe și opțiuni.

Îmi plac mult ojele de la Rimmel, datorită pensulei aplicatoare care este destul de densă și lată și datorită consistenței. De obicei nuanțele de roșu nu au nevoie de o aplicare dublă, decât dacă dorim o ojă foarte foarte rezistentă. La fel pentru nuanțele de albastru. Un alt plus al lor este că se curăță ușor cu dizolvant, fără să lase urme pe degete sau unghie.

La fel și oja de la Maybelline, Colorama. Deși nuanța de nude piersică pe care o am eu, are într-adevăr nevoie de mai mult de două aplicări, se usucă repede și este superbă! Se dă jos ușor și nu murdărește.

În schimb, nu vă recomand acea nuanță de verde de la Astor. Este prima dată când mi s-a întâmplat așa ceva, este o nuanță extrem de frumoasă, dar în momentul în care am dat-o jos cu dizolvant, mi s-a înverzit degetele și unghiile într-un mod urât. A trebuit să folosesc o cantitate dublă de dizolvant ca să scap de ea. Nu o recomand, decât dacă sunteți pregătite cu dizolvant din belșug și nervii de rigoare. Este sub orice critică.

Voi aveți oje preferate?

Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

2 Comments

  1. avatar

    Vai, cate nuante frumoase! 🙂

    1. avatar

      Deci nu sunt doar eu cu chef de culori primavara asta? <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.