Bullet Journal organizare decembrie este o postare întârziată și ultima pe acest blog. De anul care vine, postările dedicate BUJO le veți găsi pe blogul meu de artă. Având în vedere că acolo dedic timp artei iar o parte din lucrările din Bullet Journal sunt pictate sau mixed media, cred că le-ar sta mai bine într-un loc dedicat lor. Astfel evit să fac blogul acesta personal mai complex decât este.

Am să las însă link-ul sus în meniu, doar voi schimba link-ul către el. Iar postările de pe acest blog vor rămâne aici și le veți putea găsi în continuare.

Revenind la luna noastră și la organizare, am încercat o schimbare și m-a făcut puțin nostalgică pentru că așa arăta jurnalul meu la începuturi. Aproximativ.

În anul următor vreau să fiu și mai creativă, mai organizată, mai productivă astfel încât luna decembrie este o lună pilot. Vreau să adun idei pentru viitor.

bullet journal cover page ideas december

Bullet Journal organizare decembrie și desenul din pagina principală

Pentru desen m-a inspirat o lucrare găsită pe Pinterest. Ca de obicei, acolo este sursa unde îmi găsesc inspirația. M-am gândit la cărți pentru că în perioada acesta îmi place să primesc cadou cărți. Ador să citesc nuvele sau cărți cu tematică de Crăciun și de asemenea, fac recensământul cărților citite în 2022.

idei desene de Craciun

De unde și ideea desenului din pagina principală.

Am folosit tempera acrilică ieftină, din Kaufland și de la Daco. Zic ieftină, însă este un medium bunicel. Sigur că nu se compară cu tempera de calitate, însă funcționează pentru a crea dacă aveți un hobby și poftă de pictat. Nu costă mult să pictați dacă asta simțiți. Important este să vreți și să începeți cu ceva.

Pe alocuri am adăugat cariocă și pix cu gel alb pentru fulgi sau alte detalii.

Procesul întreg îl găsiți în videoclipul meu de pe youtube. Știți că acolo împărtășesc cu voi tot legat de BulletJ ournal și nu numai. Așa că vă îndemn să dați subscribe fără teamă.

Evident că am completat totul cu un colaj tematic. Nu știu dacă am să păstrez o întreagă pagină în viitorul jurnal, dar nici de acolo nu va lipsi colajul. Dar cred că am să-l integrez diferit. Mai creativ!

bujo december

Bullet Journal organizare decembrie

Pentru organizare am adăugat un food tracker pentru că aș vrea să fiu mai atentă la ce mănânc. Pe cât se poate. Recent am renunțat la cafea așa că vreau să devin mai conștientă de acele produse procesate sau mai puțin bune pe care le includ în dietă. Și mai întâi am să încep cu observarea comportamentului meu. Să analizez când și de ce mănânc așa cum mănânc.

bullet journal ideas

Apoi am dorit să contorizez cât de des postez pe youtube, blog sau social media. Mă motivează ca măcar odată pe săptămână să lucrez la ceva. Oricât de mic ar fi, să fie bifat acolo.

bullet journal romania
bullet journal idei decembrie

Și normal, nelipsitul citat. Pot să vă ameninț de pe acum că citatele de tipul acesta vor fi prezente și în viitorul Bujo. Așa că sper să fim în asentiment. Eu le găsesc interesante și încerc să le găsesc pe cele cu care rezonez în total.

bullet journal collage

Concluzii

Luna aceasta de final se vrea a fi una de test pentru viitoarele organizări. Mi-a făcut plăcere să o realizez pentru că mi-am dat seama că unele lucruri mă țineau departe de jurnalul meu pentru că le făceam prea simple. Adăugam doar în zone din viața mea ce se legau de cotidian, mai puțin de un scop anume sau de idei clare către care să tind.

Sper să vă inspire și pe voi. Mulțumesc că sunteți aici! 

Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.