Am rămas în urmă cu două luni, promit că am să le postez anul acesta, oricât de ciudat ar fi să postez despre BUJO aprilie sau mai în luna iulie sau august. Pentru Bullet Journal organizare Iunie am ales tema Grădina Secretă pentru că este o carte dragă mie. Despre cartea Grădina Secretă puteți citi rezumatul, aici pe blog.

Având în vedere că și grădina mea este înflorită și înverzită, m-am gândit că ar fi ocazia perfectă să ilustrez o grădină asemănătoare. Și cum eu am o grădină mică, am zis că mai bine ilustrez inspirându-mă din superba carte – Grădina Secretă.

Iar luna aceasta am schimbat inclusiv formatul lucrării, dar și stilul de organizare.

bullet journal idei

Bullet Journal organizare Iunie și schița gratuită cu tema Grădina Secretă

Pentru lucrarea mea m-am inspirat de pe Pinterest, ca de obicei. Cumva am luat două imagini și am combinat ce mi-a plăcut de la fiecare dintre ele. În prima a fost despre flori și modul în care ele acoperă o parte din zid, iar pentru a doua aveam nevoie de o ușă mai interesantă, din lemn.

Astfel a ieșit această lucrare, de care sunt mulțumită. Putea fi și mai bine, desigur, însă procesul a fost unul relaxant și plăcut, iar asta este tot ce contează. De asemenea, am început în acuarelă și am continuat în tempera acrilică pentru că mi s-a părut că mă ajută mai mult. Cred că am să repet experimentul și în acuarelă. Îmi place tema aceasta.

Vă las lucrarea scanată, ca de obicei. În cazul în care vă ajută și vă inspiră.

Grădina Secretă tablou

De asemenea, puteți privi tot procesul organizării în luna Iunie, în cel mai recent videoclip pus pe canalul meu de youtube. Poate astfel dați și subscribe și mă ajutați să aduc arta, pictatul sau colajul către un public cât mai larg. Chiar dacă suntem amatori, important este că ne schimbă viața în bine. Ne aduce plăcere și bucurie sufletească.

bullet journal organizare iunie

Organizarea lunii Iunie în BUJO

Este total diferită de celelalte luni, am ales un format mai simplu. Pe mijloc am lipit hârtie de scrapbooking iar în rest am notat zilele din lună. Am lăsat loc pentru note, idei și alte spații organizatorice, iar obiceiurile le-am mutat pe două pagini largi, în format landscape. Mi s-a părut mai simplu astfel, să notez totul într-un singur loc.

citate bullet journal

Cu toate astea, nu va rămâne ceva bătut în cuie. După cum știți deja, îmi place să experimentez în Bullet Journal, așadar fiecare lună de obicei are ceva special sau diferit.

bullet journal romania

Ce am păstrat de fiecare dată sunt citatele. Le ador, mă inspiră și le veți regăsi întotdeauna printre paginile jurnalelor mele.

idei de bullet journal in romana

Bullet Journal organizare Iunie – concluzii

Țin minte că am început aventura mea cu BUJO în 2018 și de atunci până acum am învățat câteva lucruri despre mine. Îmi place să adaug colajul în jurnalele mele, în primul rând.

idei de bullet jorunal iunie

Pinterest mă inspiră foarte mult, de asemenea. Dar și alți creatori, în special atunci când vine vorba de organizare. Pentru mine bullet journal mă ajută nu doar să mă organizez, dar să vorbesc cu mine, să-mi las ideile pe foaie și să mă motivez să devin versiunea mea mai bună, zilnic.

Așadar fiecare lună vine cu învățăturile ei. Iunie a fost luna în care mi-am dorit o schimbare, simplitate dar și spațiu de experimentat. Pentru că am lăsat loc de joacă.

Sper ca acest articol să te ajute și pe tine! În cazul în care dorești să rămâi la curent cu noutățile legate de Bullet Journaling, recenzii de carte, recenzii de produse, nu uita să dai un follow acestui blog pe facebook! Îți mulțumesc și te îmbrățișez cu drag!

Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.