BUJO pe luna martie a întârziat, după cum se poate observa. M-am apucat de desen abia pe 29 februarie, seara și m-am lungit cu jurnalul până a doua zi. Pentru că sunt de adăugat paginile cu organizarea săptămânală sau tabelul cu obiceiurile.

Inclusiv la BUJO pe luna martie, am păstrat același stil de organizare. Mi se potrivește și mi se pare ușor de urmărit. Pentru mine cel puțin. Am menționat în postarea din luna februarie că este un jurnal care să mă ajute la dezvoltarea personală. Și la dietă.

BUJO pe luna martie desen

BUJO pe luna martie

Tot anul vă puteți aștepta la desene de tipul acesta, simpatice, simplu de colorat în acuarelă. M-am gândit că pot fi folosite și în afara jurnalului. Printate pe o foaie de imprimantă și date la copii să le coloreze.

BUJO pe luna martie colaj

Am venit și eu cu tematica de primăvară, desigur. Chiar îmi era foarte dor de vremea frumoasă, de culorile naturii și de razele soarelui. Asta s-a văzut inclusiv în colajul de pe următoarea pagină și în detaliile săptămânale, pentru că am strecurat flori pe ici, pe colo.

Trebuie să recunosc, mi-a plăcut mai mult cum a ieșit pagina de colaj pentru luna februarie, comparată cu aceasta. Dar se întâmplă. De ceva vreme n-am mai avut reviste noi la îndemână și lucrez cu ceea ce am. Cred că voi face inclusiv puțină curățenie printre micile mele decupaje. Ajută.

Bujo spread

Fiecare zi a săptămânii a fost împărțită ușor. Pentru unele am de gând să scriu, fie să-mi notez idei sau gânduri, fie să țin un jurnal zilnic. Pentru altele am să fac colaje sau desene. Depinde foarte mult de timpul meu. Și de chef, desigur. BUJO pe luna martie sper să fie mai plin, atât cu scris cât și cu idei sau desene. Pe luna februarie am lenevit, deși pornisem în forță cu ianuarie.

Bulletjournal idei

Colaje și organizare

Pentru decupaje de data aceasta m-am folosit de stickere și de imagini pe care le-am cules de pe internet și le-am printat. Mi-am dat seama că este mult mai interesant astfel, pentru că nu mai este nevoie să stau să selectez imagini decupate din reviste. În modul acesta mi le aleg eu.

BUJO idei

Tabelele pentru social media și obiceiuri au rămas la fel și le-am pus la finalul săptămânii. Lângă ele am suficient loc pentru a-mi nota diverse. Ce colete primesc sau trimit, facturile de plată pe luna aceasta sau partea de curățenie lunară. Care sunt chestiile de care am nevoie această lună sau ce am de făcut, în caz că este ceva ce are un deadline.

Bulletjournal

BUJO pe luna martie nu este foarte surprinzator din punct de vedere organizațional. Dar îmi place la nebunie din punct de vedere vizual. Chiar mă gândesc ce aș putea aduce nou pentru aprilie, mai ales că este o lună plină de culoare, mult mai primăvăratică și plăcută.

food journal

BUJO pe luna martie – Food Journal

Jurnalul acesta mă ajută să-mi mențin obiceiurile sănătoase. Să nu mai consum fast-food sau snacks, care nu sunt deloc Ok. Lunile acestea am început destul de bine, am mâncat foarte des mâncare gătită în casă. Am consumat alune și semințe sau fructe uscate.

Încerc să-mi dau seama dacă ceva din dieta mea dăunează tenului meu cu rozacee. Sau dacă ceva în general nu îmi face bine. Mi-am dat seama de exemplu că nu îmi place să consum carne de porc și lactate în aceeași zi. M-am simțit rău toată ziua. Detalii de genul acesta ajută.

Bujo food journal

Inclusiv dacă doriți să schimbați ceva în dieta voastră, este o idee bună să țineți un jurnal. Eu consum puțină carne, de aceea, adesea când fac asta, corpul meu nu prea se simte bine. Pe de altă parte, am nevoie de grăsimi datorită predispoziției genetice la boli neurologice. În fine, este complicat. Ideea principală este că acest jurnal încorporat în BUJO mă ajută.

Și la final vă las cu desenul pe care îl puteți descărca. Mi s-a părut super – simpatic și cred că m-am inspirat de pe Pinterest atunci când l-am făcut. Nu este chiar o creație originală. Dar mie îmi place oricum! Mă bucur că l-am făcut!

Apropo de Bulletjournal, eu cumpăr de pe Stilouri – Cadou. Aici găsesc cele mai ieftine agende și au inclusiv alte instrumente care să vă ajute în completarea kitului BUJO. Și nu, nu m-au pus ei să vă zic asta. De aici îmi cumpăr jurnalele. Îmi place că au un preț bun, sosesc repede și arată excelent.

Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.