Azi am sărbătorit 8 Martie alături de bloggerii craioveni și brand-ul Farmec – Gerovital. Farmec este cel mai important producător român de cosmetice.

 

Prima amintire care mă leagă de Farmec este deodorantul mamei mele. Este mirosul care îmi aduce aminte de ea. Nu știu câte dintre voi cunosc deodorantul Favorit. Mama îl folosea cu sfințenie! Are un parfum foarte fresh și citric, mă duce cu gândul către lămâiță sau portocale.

 

Apoi laptele demachiant Doina, care îl foloseau colegele mele de liceu sau de facultate. Care are un miros atât de blând și curăță pielea foarte bine.

 

Sunt produsele lor tradiționale, care încă sunt de succes chiar și la ora actuală, după 40 de ani de la lansarea acestora. Doar acest lucru vorbește enorm despre Farmec, ca brand.

 

Gerovital Craiova

 

Atunci când am auzit că vom avea un magazin Gerovital la Craiova m-am bucurat enorm. Îmi place să cumpăr produsele lor și mi se pare mult mai ideal să mergi într-un magazin specializat, unde vei primi asistență și consiliere, decât să cumperi dintr-un market. Oricât de util ar fi internetul în ziua de azi, cred că prezența umană, comunicarea cu cineva, chiar și în cazul achiziției unui produs, contează foarte mult. Pleci cu o altfel de stare.

 

magazin gerovital craiova

 

Acesta este primul dintre cele 15 noi magazine pe care compania clujeană intenționează să le deschidă în România, în anul acesta.
De ce?

Pentru că este unul dintre brand-urile de produse de îngrijire și produse cosmetice care oferă calitate, la fel de bună sau poate mult mai bună, în comparație cu alte produse de pe piață.
Și sunt de-ai noștri.

Sigur, nu spun asta ca mândrie națională. Acest sentiment abstract. Nu mă mândresc eu cu ei. Dar, sunt mândră de ei! Mă bucură și îi susțin. Folosesc constant produsele lor. Chiar și voi, sunt sigură că odată ce veți merge în magazin, sigur – sigur veți găsi măcar un produs pe care să-l testați sau să-l achiziționați!

 

Mai ales că în perioada 8 – 12 Martie, clienții vor beneficia de 20% discount la orice achiziție din noul magazin Gerovital.
Și vi se va efectua gratuit teste de dermoanaliză a tenului.

 

Este un test care durează cinci minute și ajută la stabilirea tipului de ten, prin folosirea unor măsurători instrumentale specifice care analizează nivelul de hidratare, elasticitate, nivelul de sebum și gradul de pigmentare a pielii.

Pentru că am primit un voucher (dar și fără, tot mergeam să achiziționez niște chestii) am profitat și mi-am luat câteva lucruri din game diferite. Pentru ten, păr sau îngrijire a pielii. O să le vedeți în poze.

 

magazin gerovital craiova

 

Am avut ocazia să testez câteva produse în magazin și pentru prima dată am văzut un produs pentru riduri, care are un efect instant. A fost WOW!
Prin urmare vă recomand Crema de blurare riduri. Este DA BOMB. The shizz works!

 

Un alt produs care muream să-l încerc este Serul cu acid hialuronic. În primul și în primul rând pentru că îmi doream de-o eternitate să încerc un serum. Mintea mea creață avea impresia că o să mă coste o avere. But not! Are un preț accesibil și cei de la Gerovital au fost suficient de drăguți să ni-l dăruiască. Oricum mi-l cumpăram, dar așa ca idee…uweeeeiii, mi-ați făcut ziua!

 

 

magazin gerovital craiova

 

Ca de obicei, Farmec face evenimente superbe. Deschiderea a rămas o amintire plăcută. S-a tăiat o pănglicuță mov, în tematică cu magazinul. Am mâncat macaroons și prăjiturele și am băut șampanie.

 

magazin gerovital craiova

 

magazin gerovital craiova

 

magazin gerovital craiova

 

magazin gerovital craiova

 

O să pun și aici videoclipul cu momentul deschiderii șampaniei, pentru că a fost extrem de amuzant. Oamenii serioși, frumoși, profi.

 

 

Voi adăuga și un vlog la articol, poate la finalul acestei săptămâni, dacă mai am ceva interesant de filmat. Sunt gata de duș, mi-am tratat părul cu loțiunea cu petroleum de la Gerovital Tratament expert și s-au dus cele patru ore de așteptare. Mă duc să-mi spăl pleata. Until next time, I PUP YOU!

Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

1 Comment

  1. […] fost foarte entuziasmată anul trecut la evenimentul Gerovital din Craiova pentru că am avut ocazia să achiziționez acest Ser concentrat cu acid hialuronic cu un voucher […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.