Have a cup of hot chocolate with me! Since Christmas is almost here, I felt like doing something special. This Hot-chalk-it cup from Dr.Oetker gave me a cool video idea! It came with hot chocolate packages included. I also got some marshmallows and cream to top it off and make it look really special.

 

The candy cane came last. I was very afraid that it was gonna melt inside the sweet liquid-y hot chocolate! But it didn’t.

I think it’s a good DIY holiday-beverage,  that you can have with friends or by yourself, if you want. Read a nice book or watch a classic movie. Or maybe sit by Christmas tree and admire the flickering lights with a loved one.

 

Kitty here was not impressed though! So much for rooting for me…

If you like the video feel free to give it a like and go follow me on Facebook for more!

Merry Christmas!

 

 

 

 

Hai să bem o ciocolată caldă! Acum că se aproprie Crăciunul, am simțit nevoia să fac ceva special. Cana de la Dr. Oetker, Hot-Chalk-It mi-a dat o idee foarte cool pentru un videoclip! A venit cu plicurile de ciocolată caldă incluse.

Apoi am cumpărat bezele și frișcă, pentru a face totul special. Bastonașul dulce a venit la final. Mi-a fost teamă că se va topi, dar nu s-a întâmplat.

 

Cred că este genul de băutură caldă, sau fierbinte care se potrivește perfect cu atmosfera Sărbătorilor. Se poate bea alături de prieteni, sau singuri. Citind o carte bună sau privind un film clasic. Sau poate că preferați să stați alături de persoana iubită și să admirați împreună bradul și luminițele.

 

Pisica mea n-a fost foarte impresionată de ce am făcut eu! Așa parte de susținere am…

Dar voi mă puteți susține! Dați un like la video și poate unul la pagina mea de Facebook!

Crăciun Fericit!

Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

2 Comments

  1. avatar

    Pleaca, Xaara de aici!!! Eu sunt la munca!!!! Cum e posibil sa faci asta cand eu sunt la munca? Pai e frumos?

    1. avatar

      =)))) Inseamna ca trebuie sa ma revansez cand ne vedem si sa-ti iau o ciocolata calda. Nu-i frumos sa muncesti cand altii se distreaza, stiu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.