Nu știu dacă ați văzut deja sau poate că pe la voi încă nu a apucat să se glorifice acest trend, dar fishet, adică ciorapii stil plasă se întorc în anul acesta. Nu la modul clasic, ci purtați pe sub blugi.

Mno, moda aceasta evident a plecat de la amuricani. Scuzoaiele mele, însă de regulă de la dânșii provin influențele kardașiene,beyonciene,jenneriene și alte chestii sărite de pe fix care nu au alt scop decât a face ceva să iasă în evidență. Acum, nu zic că tot ce vine de la ei este big time ugly, dar unele chestii trebuie musai trecute printr-un filtru. Unul personal desigur, pentru că aici este vorba de alegerea fiecăruia.

Apoi este util să discernem între consumerism și produse sau lucruri care într-adevăr își merită banii. Lucruri care să aibă sens.

În privința ciorapilor plasă pe sub blugi cred că se aplică aceeași teorie ca în cazul creionului de buze negru peste ruj, în vremea anilor 1990. Atunci când dai albumul de poze în urmă și te uiți la ele, automat te gândești ce o fi fost în capul tău…

Personal nu sunt adepta lor. Însă nu am nimic cu fetele care vor să se simtă sirene și să fie învăluite de această plasă, purtată așa cum își doresc: cu blugi, fără blugi, cu fuste sau rochii.

Cred că varianta clasică de ciorapi cu model plasă, purtați cu fustă sau rochie sunt mult mai potriviți. Nu pentru a mă declara eu un Gigi-contra, ci pentru că este varianta sigură. Am făcut un colaj cu trei variante care îmi plac mie. Toate pozele sunt de pe Pinterest, btw.

Ciorapii plasă sunt precum blugii cu multe tăieturi. Atunci când modelul este unul strâmt, există șanse mari să dea urât. Și nu ne dorim asta.

Nu că aș fi eu acest Fashion Guru, dar când văd ceva trendy-flendy spre crazy, zic că merită discutat.

Voi ce părere aveți?

Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.