Lupul animal de putere te îndeamnă să-ți asculți instinctele, să te bazezi pe forțele proprii și să ai încredere că vei reuși. Aceste animale de putere sunt aici pentru ca tu să-ți dezvolți intuiția și lumea interioară dincolo de experiența umană.

Lupul este un animal inteligent, loial care trăiește alături de haită, însă care prețuiește libertatea într-un mod natural și echilibrat. Are forța supraviețuirii în condiții neprielnice și poate găsi calea de a trece ușor peste vremuri tensionate sau grele.

Lupul prețuiește natura și este conectat la ciclurile ei. Mesajul său este să ai încredere în puterea și instinctele tale.

lup animal totem

Lupul animal de putere te ajută să-ți găsești calea

El adulmecă drumul potrivit, simte pericolul, știe dacă există hrană în apropriere sau dacă are nevoie să meargă să se adăpostească. Aceste instincte le posedă în mod natural și ți le va transmite și ție, la nevoie.

Dacă te simți confuz sau rătăcit, apelează la lup. Poate ești dezorientat, datorită unui aflux de informații sau ești indus în eroare de cei din jur. Lupul animal de putere îți va fi sprijin în astfel de situații.

Fie că îți apare în vis sau în timpul unei meditații, îți va arăta de ce anume ai nevoie pentru a reveni pe drumul cel bun. O va face indiferent de modalitate: vizual, auditiv sau prin gânduri ori prin acea senzație de a ști deja acel răspuns corect. El îți va arăta ce te destabilizează și cum poți să te recalibrezi.

lupul animal spiritual

Calea către exteriorul potrivit este și calea către interior

Ghidajul sau darul de a găsi calea în viață nu rămâne un talent sau o muncă pe care o poți aplica doar pentru tine. Mai ales dacă lupul este animalul tău spiritual desemnat de la venirea ta pe Pământ.

Poți deveni un bun formator sau un mentor pentru cei din jurul tău. Posezi această capacitate intuitivă și îi poți ghida pe ceilalți către calea benefică lor. Nici nu va fi nevoie să-i împingi într-o direcție anume, vei ști cum să vorbești spiritului lor intuitiv, cum să le trezești acele instincte și să le oferi puterea interioară de a se decoperi. Pentru că tu te naști cu această putere interioară, cu un spirit autentic și cu acele instincte maximizate.

Cei din jur se simt protejați și ghidați în preajma ta, ai un talent natural. O resursă interioară. Ai încredere în tine, chiar dacă uneori totul pare dificil sau confuz.

animale spirituale lup

Lupul animal de putere și instinctul său

Atenție însă la derapaje! Uneori a avea un anumit instinct, nu înseamnă că este corect, moral sau potrivit cu lumea în care trăim. De aceea este nevoie să treci totul prin sita intuiției, a iubirii de sine și a iubirii pentru cei din jur. Lupul ca animal de putere poate fi dăunător pentru cineva nepregătit, egoist sau narcisist. Îi poate aduce o karmă grea dacă devine iresponsabil.

Tocmai de aceea tu ești cel care poate da conotație și puterea corectă instinctelor pe care lupul animal de putere ți le transmite.

De asemenea, ai grijă să asculți de intuiția ta. Altfel vei trăi momente de nesiguranță sau acea senzație de teamă legată de viitor. Te poți simți amenințat de oameni sau vor exista situații dese în care te simți amenințat fără ca ele să fie amenințătoare în sine. Poți reacționa emoțional și deplasat tocmai datorită faptului că te-ai îndepărtat de la calea corectă. De la drumul tău.

Vei avea o lipsă de încredere în forțele proprii și te vei simți copleșit. De aceea poți apela cu încredere lupul animal de putere. Chiar dacă nu este animalul tău totem, ci ai nevoie să te ghideze și să te ajute în astfel de situații. Ai nevoie de o potențare a instinctelor, de regăsirea căii corecte.

animal totem lup

Ce beneficii îți aduce lupul animal de putere:

 • Îți arată calea corectă, ajutându-te de instincte
 • Are grijă ca libertatea ta să fie cea autentică și să fii protejat
 • Uneori vei simți nevoia să te retragi, să te bucuri de puțină singurătate, chiar dacă nu vei fi singur sau nu vei părăsi definitiv haita. Îți vei încărca bateriile.
 • Instinctul tău îți arată dacă ești mințit sau dacă te minți singur. Adesea lupul este atât de puternic conectat la lumea ta exterioară încât vei primi acele mesaje sub diverse forme.
 • Nu îți va fi teamă să alegi o cale a ta, chiar dacă vei fi singur pe acel drum nou și inedit. Poți fi un bun promotor și în același timp să-ți atingi scopurile.
 • Îți iubești casa, prietenii sau “teritoriul” tău. Ești protectiv și te simți împlinit în această lume a ta.  
Lupul animal de putere

Lupul animal de putere și loialitatea sa

Lupul are capacitatea de a te ghida către independență. În ciuda faptului că sunt animale de haită, lupii se descurcă excelent și singuri. Sunt adaptabili mediului și deschiși în situațiile noi. La fel și tu.

Poate familia sau haita este un lucru extrem de important pentru tine, dar la fel de mult poți prețui libertatea ta. Lupul animal de putere te învață cum le poți avea pe amândouă, fără să renunți la tine, la dorințele tale sau la libertatea ta.

Lupul este un animal loial. El își iubește teritoriul, îl marchează și foarte rar își schimbă locația. La fel de mult își iubește haita, familia și puii, pe care îi poate apăra cu prețul vieții. Este un părinte bun, empatic.

Lupul este un animal blând, în ciuda ferocității sale. Are o energie foarte puternică. Blândețea, compasiunea și capacitatea de a înțelege ce se întâmplă în jur, este o caracteristică a celor puternici. Doar cei puternici posedă calitatea de a fi buni și blânzi, fiind calități care denotă stabilitate și stăpânire de sine. Un spirit aproape de divin. Pe lângă legătura cu lumea animală.

Lupul nu își schimbă partenerul atunci când acesta moare, rămân loiali. Nu se tem de singurătate. Sunt centrați să supraviețuiască și să ajute.

De aceea lupul îți transmite că ești liber și independent. Că poți trăi în termenii tăi, așa cum simți, dar poți fi loial haitei. Poți iubi fără bariere. Ești liber. Ești suficient de puternic.

lupul spiritualitate

Lupul animal de putere și câteva mantre de reținut:

 • Îmi ascult instinctul și găsesc calea corectă
 • Am încredere în forțele proprii și în intuiția mea
 • Sunt liber și trăiesc în echilibru cu mine și cu ceilalți, fără frică
 • Sunt puternic și îmi asum riscul de a fi eu însumi.
 • Îmi iubesc familia pe care am ales-o, îmi iubesc prietenii și casa în care locuiesc.
 • Îmi ascult instinctul și mă retrag dacă am nevoie să reflectez sau să iau o pauză.
animal totem lupul

Singurătatea sau libertatea lupului

Libertatea aceasta cu care vine lupul animal de putere se extinde la dorința sau capacitatea de a circula oriunde dorește. De a simți nevoia călătoriilor, în exterior sau interior. A unei lumi lipsite de granițe.

Această libertate merge dincolo de fizic, către intuiție și gânduri. Către capacitatea ta de a fi deschis la minte. De a nu-ți impune limite pentru idei, visuri sau țeluri. Ai libertate de gândire și libertate emoțională.

Această capacitate de a explora noi teritorii și de a te adapta la ele, te poate face un bun promotor. Atâta timp cât ai încredere în tine și în acele idei, vei culege fructele muncii tale foarte ușor.

animale spirituale

De reținut!

Lupul este loial, dar nu poate fi dus de nas. Pici foarte rar în plasa celor rău intenționați, tocmai pentru că îți vei asculta intuiția. Cu toate astea ești răbdător, calm la nevoie și oferi o a doua șansă celor care merită cu adevărat.

Ai o fundație interioară puternică. Nu îți este teamă că vei fi rănit. Știi să îți oblojești rănile și să îți revii. Asta te va ajuta să rămâi echilibrat. Tocmai de aceea majoritatea oamenilor te văd precum un lider în viața lor, un om care nu se dă bătut.

Lupul de invită să ai curaj să trăiești viața prin libertatea ta. Să te bucuri de fiecare clipă la intensitate!

În cultura scrisă lupul este un personaj negativ, intimidant. Tocmai pentru că lupul știe ce vrea și știe cum să obțină ceea ce vrea.

Să nu uităm însă că toate acestea sunt doar reflectări ale naturii umane prin prisma acestui animal puternic și fascinant. Teama este a oamenilor, ezitarea este a lor, iar modalitățile sunt alegerile proprii, care ar justifica scopul.

Nativii americani în schimb, venerau lupul pentru calitățile sale vânătorești, rezistența la medii dificile și capacitatea sa de cooperare și adaptare. Loialitatea și inteligența lor i-au făcut să supraviețuiască.

Și să nu uităm legenda lui Romului și Remus, cei doi frați crescuți de o lupoaică. Un animal puternic, care hrănește o altă specie, o specie capabilă să-i distrugă. Această forță a lupului de a se sacrifica pentru bine este una divină și merită reamintită.

În Asia lupul este gardianul porților cerești.

Dacă ai lupul animal spiritual sau totem, bucură-te din plin de ghidarea sa! Acest misterios, divin, încrezător, adaptabil și frumos animal te va ghida către calea autentică, cu cele mai bune rezultate pentru tine.

Sursă poze: Pixabay

Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.