Produsele Aroma Land nu îmi sunt deloc străine. Le caut mereu atunci când ajung în Auchan, îndeosebi pentru bețișoarele lor parfumate. Atunci când fac yoga sau meditez îmi place să aprind un astfel de bețisor parfumat. Schimbă atmosfera camerei și îmi oferă o stare de bine.

Uneori aprind și lumânări, iar acum pot să apelez inclusiv la uleiurile aromatice din Colecția Momente. După ce am avut Covid-19 și la cum mi s-a modificat simțul mirosului atunci, adică lipsa lui, consider că este o adevărată binecuvântare să mă pot bucura de aceste momente de aromaterapie. Pentru că le simt diferit, mai intes și mai personal.

colecția momente aroma land

Aroma Land și Colecția Momente                                                                                                                  

Aroma Land este un brand lansat acum douăzeci de ani și deja are un loc de cinste în piața de profil. Este un brand consacrat, sinonim cu calitatea și inovația în domeniul său. Prin respectul oferit produselor lor, au venit cu o metodă naturală și alternativă de parfumare a casei.

Aroma Land a transformat ideea de parfumare sau a utilizării esențelor aromatice pentru odorizarea încăperilor în artă și aromaterapie. Fascinația naturii, aromele subtile și diverse dar și ideea de răsfăț al simțurilor sunt esența de la care pleacă ideea Aroma Land.

Pentru că aromaterapia implică simțurile, dar și o armonie interioară, un echilibru dintre minte, corp și spirit.

Colecția Momente dar și alte colecții Aroma Land, tot portofoliul de uleiuri parfumate, săculeți parfumați și potpourri sunt produse în România, la fabrica din Craiova. Sunt printre pionierii locali în domeniul aromaterapiei. Succesul lor în mare parte este datorat atenției cu care își adaptează produsele pentru a satisface nevoile clienților.

Colecția Momente de la Aroma Land, sinergie și aromaterapie

Colecția Momente este unică, datorită fiecărui produs în parte. Pentru că fiecare sticluță de ulei parfumat reprezintă o sinergie de arome apropriate de natură, de simțire și de existența noastră de zi cu zi. De aici și ideea acestor Momente. Pentru că noi avem puterea, bucuria sau curajul de a ne făuri singuri acele momente pe care să nu le uităm sau în care să ne regăsim.

Aroma Land a lansat Colecția Momente în urma unei analize de piață detaliate. Astfel au venit cu varianta finală a acestor minunății de uleiuri parfumate, pe care vă invit să le descoperiți!

Povestea din Colecția Momente

Viața este o colecție de momente, iar fiecare moment are aroma sa specifică și specială. Poate ne aducem aminte de parfumul pe care îl purta bunica sau mătușa. De buchetul de flori primit de la tata, de la bunicul sau de la un om special din viața noastră.

Colecția Momente ne aduce aminte că viața este frumoasă și că o putem savura oricând: Și când ne bucurăm de prezent, ne amintim de trecut sau visăm la viitor.

Sinergia parfumurilor sigur îți vor crea emoții, trăiri pozitive și vor crea în casa ta o atmosferă relaxantă, care să îți îmbunătățească starea de spirit. Inspirate din natură, aceste momente speciale te vor învălui precum acele momente plăcute din viața ta.

Partea frumoasă este că poți împărtăși aceste momente speciale cu ceilalți. Fie printr-o invitație la tine, și să lași casa cuprinsă de aroma unui moment. Sau poți alege unul dintre cadourile Aroma Land, pentru a reprezenta un moment special pentru cineva.

Care dintre momente ți se potrivește? Vom descoperi chiar acum, pentru că am să-ți povestesc cum le-am simțit eu, în casa mea, în sufletul meu.

aroma land colectia momente dorinta

Dorință

A fost primul moment pozat și aprins, iar mirosul de trandafir și mosc a cuprins camera și holul de la intrare instant. Uleiul parfumat este unul intens, care te îndeamnă la acțiune. Îți dă energie și suflu imediat cum îl simți și îl inhalezi.

Și astfel mi-am dat seama că dorințele împlinite sunt cele puse în practică. Pentru că nu este suficient să ne dorim ceva, orice ar fi acel ceva. Dorința este pasiune și acțiune.

dorință colecția momente, aroma land

Înseamnă motive de speranță pentru viitor, un viitor așa cum ți-l imaginezi și cum ți-l construiești.

Delicatețea trandafirului este visarea, starea de a crede în nevoile tale. Aroma de mosc aduce energia și acțiunea, pentru ca dorințele să devină realitate.

optimism aroma land

Optimism

Pentru optimism a fost nevoie să meditez puțin, să reflectez la propria mea stare de optimism. Dar mai ales, la momentele în care sunt lipsită de optimism.

Parfumul floral al lavandei mi-a adus aminte de vară și de un ocean calm, care este ușor de navigat. Iar salvia vindecă și curăță rănile sufletești. Am realizat că acel ocean este de fapt tărâmul emoțiilor. Și că doar noi putem învăța să navigăm acel ocean. Noi suntem căpitani, marinari, pirați, nimeni altcineva nu va veni să simtă ce simțim noi.

optimism colectia momente aromaterapie

Cu optimism nu vom fugi de furtună, chiar și când barca se răstoarnă. Vom învăța să înotăm chiar și în cele mai adânci ape.

pasiune aromaterapie

Pasiune

Momentele de pasiune sunt cele mai simple, vin de la sine, precum o sincronizare. Ele fac parte din noi, din spiritul nostru. De aceea pasiunea este despre îmbinarea curajului cu forța interioară. La fel cum notele exotice ale orhideei se îmbină cu parfumul lemnos al santalului. Mireasma rezultată este despre momentele în care muncim cu plăcere, sau facem orice activitate cu pasiune. Fie că dansăm, pictăm, scriem, programăm sau planificăm ceva…

pasiune si aromaterapie

Pasiunea ne aprinde pe dinăuntru. Ne dă aripi și optimism!

Pentru că evident, toate aceste uleiuri parfumate sunt și legate între ele prin această sinergie de emoții interioare expansive.

inspirație colecția momente

Inspirație

Momentele de inspirație mi se par mereu spontane, precum o sclipire sau un gând șoptit. Este mireasma fermecătoare de aloe vera și dulcegăria vaniliei, ele ajută ca momentul de inspirație să fie pus în practică.

aroma land uleiuri parfumate

Inspirația vine și atunci când îți dorești cu ardoare ceva. Pentru a pune în practică ceva, pentru evoluția ta. Te poate găsi în vis, cu indicații simbolistice sau la duș, curgând subtil și subit. Te surprinde în natură, privind cerul sau alături de cineva drag…

De aceea momentul de inspirație merită savurat și sărbătorit.

claritate aroma land

Claritate

Claritate a fost momentul de care m-am folosit pentru a învăța tarot. Știind că este nevoie de o minte limpede dar totuși conștientă și calmă. Aroma sa ușoară, în ciuda sinergiei unice, m-au ajutat să învăț ușor cupele din Arcana minoră. Să termin de asemenea de ilustrat cărțile de tarot la care lucrez de ceva vreme.

Pentru că arta divinației implică un ritual, stăpânirea acestui proces și claritate, în viziunea de ansamblu. Miresmele delicate florale ale gardeniei și bergamotei, cu notele proaspete și mediteraneene ale mentei, m-au ajutat să fiu calmă și să nu lase nimic să-mi influențeze starea de spirit.

claritate și tarot

Predicțiile sau cititul viitorului într-o formă sau alta oferă doar o alternativă. Un singur rezultat la momentul în care venim cu întrebarea. Atâtea momente, atâtea rezultate…

Liberul arbitru este mai presus decât orice predicție, contract sau karmă. Astfel încât vin către voi cu claritatea zilei de mâine, căci o puteți dicta singurei, prin acțiunile și gândurile zilei de azi.

Pentru mine claritate înseamnă o zi cu mintea limpede, precum mirosul aromat și totuși subtil al uleiului aromatic de la Aroma Land.

vitalitate aroma land uleiuri parfumate

Vitalitate

Este uleiul parfumat care îmi place foarte mult. Are violete în compoziție și este numele pe care era cât pec e să-l port! Ar fi fost mai frumos ce-i drept.

Însă aceste uleiuri aromate mi-au dat de fiecare data oportunitatea să conștientizez idei sau gânduri, dincolo de ceea ce știam sau mi se spunea. Combinația jucăușă de violete, combinată cu notele dulci ale fructelor de pădure m-a determinat să-mi revitalizez gândurile. Să le scot din cutie și să privesc lumea cu alți ochi.

Acest ulei parfumat mi-a adus aminte de un lucru foarte important: cât de distorsionate au devenit unele cuvinte pentru societatea capitalistă.

uleiuri parfumate aroma landVitalitate nu este despre a face sport, despre a fi mereu tânăr și încercarea de a-ți menține tinerețea de spaima îmbătrânirii. Nu este despre pudre proteice sau despre mers la sală.

Vitalitate înseamnă viață. Înseamnă simpla capacitate de a trăi, de a crește și de a învăța, de a ne dezvolta. Cu tot cu bătrânețe, căci acestea sunt ciclurile vieții în mod natural.

Vitalitate este și pofta noastră de viață, într-o lume grăbită care mereu îți insuflă senzația că nu ești deloc suficient. Să ai chef, spor în acțiuni și în munca ta. Să te dedici cu drag, oricărui act.

Mă bucur că odată ce aprind acea micuță flacără și uleiul aromat îmbie camera, am #momente de revelație, în care îmi amintesc cum este lumea cu adevărat.

aroma land cadouri

Colecția Momente dincolo de cele șase sinergii

Acum că ați aflat despre fiecare ulei parfumat în parte, să știți că ele pot fi combinate în funcție de emoție, amintire, dorință sau trăire. La fel cum am menționat mai sus. Astfel cei de la Aroma Land s-au gândit să vină în întâmpinarea voastră cu 3 seturi de cutii de tip gift și o variantă de tip pack.

De asemenea aveți și săculeții parfumați din colecție. Doi care se potrivesc de minune: Pasiune și Optimism.

Eu am strecurat puțină Pasiune printre rochiile mele, pentru că sunt foarte recunoscătoare drumului meu în ceea ce privește stilul. Dintr-o fată băiețoasă care nu ieșea din blugi și pantaloni, am făcut o pasiune pentru rochii și fuste. De aceea săculețul parfumat este la loc de cinste în dulapul meu.

Iar dacă ai ajuns până aici cu cititul, îți mulțumesc mult pentru răbdare și interes. Și țin să te întreb care ar fi Momentul tău preferat din Colecția Momente de la Aroma Land?

Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.