Craiova în pagini de Scrapbook

Scrapbooking

 

 

Mâine voi fi la Casa de Cultură Traian Demetrescu pentru două evenimente, unul mai deosebit ca celălalt. Ca de obicei, cei de la Tradem, dau trendul în ceea ce privește mișcarea culturală craioveană. V-am vorbit despre Scrapbooking pe blog, v-am vorbit despre asta și în vlog. Hai să recapitulăm în caz că nu sunteți în temă.

 

scrapbooking

 

Scrapbooking este o artă care pornește modul de păstrare al pozelor, felicitărilor și altor momente ce pot fi adăugate într-un album și se dezvoltă către mixed media, o paletă diversă a artelor plastice. Este un mod de a crea ceva unic, diferit și memorabil cu propriile noastre mâini. Nu trebuie să fii o persoană artistică sau cu talent pentru a face din Scrapbooking un hobby. Ba chiar l-aș recomanda ca terapie. Vă spun din proprie experiență cât de mult contează acele ore de concentrare, de detașare de cotidian și de îmbrățișare a formelor și culorilor! Toate astea îmbinate cu poze care ne plac, cu fotografii ale persoanelor dragi nouă, felicitări pe care nu vrem să se pună praful, sunt doar o picătură din oceanul vast a ceea ce înseamnă Scrapbooking.

 

Așa că aveți ocazia mâine, 4 iunie să veniți alături de noi, bloggerii craioveni, care vom participa acolo, și să vedeți cum se desfășoară un atelier de Scrapbooking și ce implică acesta. Pe lângă faptul că aveți șansa să câștigați premiile puse la bătaie de cei de la Tradem, aveți și ocazia unei relaxări, unei evadări din mundan.

 

Evenimentul este anunțat și pe facebook, desigur. Așa că dați cechin repede repejor!

 

Mă găsiți și pe mine acolo, cu poze vechi alb negru, dar și color, din Craiova noastră frumoasă. Vă aștept! Pupici!

Comments

comments

Xaara Novack

Marketing Specialist si partener certificat Google, pasionata de acuarela, colaje si videoblogging.

Related Posts

6 Discussion to this post

  1. Ba chiar se dau si diplome si premii de participare pentru toti cei care vin sa creeze alaturi de noi dar nu se califica pentru premii. Acestea sunt oferite de Happy Scrappy – http://happyscrappy.shopmania.biz/.
    Abia astept sa simt din nou atmosfera aceea pe care numai noi reusim sa o cream ;).

    • Xaara Novack spune:

      Multumesc mult pentru ca m-ai completat, Veronica. Si eu, abia astept! 😀 Sunt sigura ca o sa fie foarte frumos, pentru ca de fiecare data cand vin la atelierele de Scrapbooking plec multumita si cu o stare foarte pozitiva.

  2. […] – ca toate paginile, de altfel. El, insa, nu a scris pentru premiu, ci doar de placere 3. Xaara Novack – pasionata cam de tot ce inseamna arta, pictorita talentata si care exceleaza in multe […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.