Euro-Computer, cel mai bun partener de IT, software sau imprimante! Pe lângă tot ce ține de IT, acolo găsiți case de marcat sau camere de supraveghere.

De la Euro-Computer mi-am cumpărat prima data un monitor LCD. HP, de 19″, refurbished care funcționează și în ziua de azi. Are mai mult de cinci ani și se prezintă ca în prima zi. Tocmai de aceea atunci când am văzut că BlogalInitiative are campanie alături de Euro-Computer, am zis că trebuie să scriu și eu despre ei! Chiar dacă am lăsat-o ca de obicei, pe ultima sută de metri…

Ce mi-a plăcut la Euro-Computer?

Păi nu doar produsele pe care le au îi recomandă. Lăsând la o parte tradiția și experiența, fiind o firmă înființată acum un deceniu, mi-a plăcut amabilitatea lor și faptul că le pasă de client. Cât am stat acolo, au răspuns întrebărilor mele, mi s-a explicat orice nelămurire pe care o aveam de ordin tehnic pe înțelesul meu și am fost ajutată să găsesc un monitor LCD pe gustul meu. Faptul că au fost deschiși, dorind să-mi ofere ce aveau mai bun rămânând în jurul bugetului meu, a fost nemaipomenit pentru mine. Tocmai de aceea, nu i-am uitat nici până acum.Acum să ajungem la partea cu ce produse și servicii oferă Euro-Computer.

Pe lângă tot ce ține de IT, acolo găsiți case de marcat, periferice sau camere de supraveghere. Premiile pe care le oferă ei prin BlogalInitiative sunt tentante. Unul dintre ele se află deja pe masa mea de lucru. Nu pentru că l-aș fi câștigat anticipat, ci pentru că am chiar acel Router Tp-link. Îl am de un an, merge foarte bine și s-a potrivit ca o mănușă nevoilor mele. Ladybug speakers arată foarte simpatic, dar nu am un Ipod sau Iphone, așa că îmi sunt inutile. Poate aș alege mouse-ul și tastatura wireless, pentru a le oferi cadou cuiva drag.

Cooler Euro-Computer

Ce mi s-ar mai potrivi însă, este acest cooler pentru laptop. Mai ales când stau în pat și țin laptopul direct în poală. Daaaaaaaaaa, știu! Nu fac bine….

Ceea ce mai oferă este instalarea de software, reparația componentelor sau a calculatoarelor/ laptopurilor cu probleme. Au o ofertă de remediere a defectelor în timp record! Maxim 24 de ore, dar spun sigur că ei pot mai puțin de atât. Sunt de încredere și oferă tot ce-i mai bun!  În plus de asta, este singura firmă din Craiova care are opțiunea unui card cu reduceri. Cu cât cumpărați mai mult, cu atât reducerile vor crește! Poate nu parte tentantă oferta pentru persoane fizice, pentru că noi nu cumpărăm tot timpul, dar pentru firme, așa ceva sună excelent, pentru că reduce o investiție, ceea ce înseamnă economie de bani, ceea ce înseamnă multă lume fericită și o afacere prosperă!

Iată și de ce:

 • intre 3% si 5% pentru achizitii de produse noi, incluzand componente IT si sisteme de supraveghere video
 • intre3% si 7% pentru achizitii de produse refurbished, incluzand componente IT, calculatoare , laptop-uri, monitoare, imprimante, videoproiectoare etc. si prestari de servicii.
 •  

Ce vă spuneam: Euro-Computer, cel mai bun partener!

Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

3 Comments

 1. avatar

  Ma atrage cardul cu reduceri, asa isi pot pastra mai bine clientii.

  1. avatar

   Este o idee excelenta, si mie mi-a placut!

 2. […] Locul 2 – kit wireless mouse+ tastatura  a4tech 3100n si 20 puncte blogal pentru Xaara Novack, care a participat cu aceasta postare. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.