Naturli îmi era un termen străin până acum, deși consum acest tip de lapte vegetal (cu toate că nu este lapte) de ceva vreme, de la alte branduri. Așa că atunci când am văzut campania BuzzStore cu un tip de produs pe care îl consum și de care sunt interesată, am zis că nu strică să mă înscriu. Și mă bucur că am fost selectată!

Am avut ocazia să descopăr brandul Naturli și să vă pot împărtăși experiența cu produsele lor bio. Adică cu ceea ce am gustat de la ei până acum: băuturile bio și vegane.

Despre două dintre ele vorbim acum, nu le-am gustat încă pe toate, pentru că au o ofertă destul de variată în privința aceasta. Însă vreau să le încerc pe toate!

Naturli, băuturi bio și vegane absolut delicioase, din culturi ecologice 

Atunci când am primit pachetul BuzzStore și Naturli, am descoperit în el câteva chestii care mi-au plăcut la nebunie: un pliant cu rețete de smoothies și o plasă din bumbac pentru cumpărături (foarte utilă, le ador!)

#buzznaturli
#naturliromania

Așa că am zis să încerc măcar un smoothie din acel pliant cu rețete!

Și am ales să fac asta cu laptele de soia, pentru că avea în conținutul său și vanilie. M-am gândit că este perfect pentru astfel de rețete. Clar este!

O să vă povestesc cum se comportă.

Naturli băutură de soia cu calciu și vanilie

Naturli băutură de soia cu calciu și vanilie

Yummy! În primul rând, pentru că este o băutură bio și se simte! Atunci când am făcut primul smoothie, cu cireșe mă gândeam că n-am să simt foarte mult gustul de cireșe datorită vaniliei din băutura bio. Dar ce să vezi, m-am înșelat!

naturli bautura bio

Gustul de vanilie din băutura bio Naturli este cât se poate de natural și subtil. Nu sufocă restul ingredientelor dintr-un smoothie, din contră, se completează toate cât se poate de frumos.

naturli soia

De asemenea am constatat că băutura Naturli are o cosistență catifelată, nu este la fel de spălăcită și apoasă precum am gustat la alte branduri care produc astfel de băuturi bio. Așa că au un bonus din partea mea!

Naturli smoothie retete

Astfel am folosit băutura de soia cu calciu și vanilie foarte mult pentru smoothies. Rar în cafea. În cafea am pus cealaltă băutură.

naturli cu ovaz

Naturli băutură bio de ovăz fără zahăr adăugat și fără gluten

În primul rând apreciez faptul că un brand vine cu opțiunile acestea, pentru persoanele care au alergii sau un stomac foarte sensibil. Nu mă număr printre acestea, dar cunosc exemple și îmi place să știu că oamenii dragi din jurul meu sunt ajutați, li se ia în considerare problemele și pot găsi ușor produsele de care au nevoie.

Repet, chiar dacă nu sunt eu în categoria asta, mi se pare important ca toate aceste opțiuni să existe.

Această băutură bio de la Naturli am folosit-o la prăjiturit și la cafea. Am mâncat prăjitura și crema la care am pus-o, dar pot să vă spun că se comportă excelent și este absolut delicioasă în prăjituri!

naturli bautura cu ovaz

Cum se comportă în cafea

În cafea se comportă la fel de bine, dacă doar turnăm peste cafea. În schimb dacă vrem să facem spumă de lapte, este nevoie de răbdare și mușchi. Este posibil, dar cu efort! Așa că e bine de avut în vedere!

Are același gust bun, este lăptoasă și catifelată că băutură. Așa că mi-a plăcut enorm și acesta!

Pentru că ne-au plăcut așa mult, am cumpărat în continuare băutura bio de la Naturli. Inclusiv pentru prietenii noștri, pentru că a fost foarte bun și eram încântată să împărtășesc experiența cu ei.

Naturli produse

Concluzii

Naturli, băuturi bio și vegane absolut delicioase, din culturi ecologice  chiar este printre băuturile bio de top, pe care le puteți găsi în Kaufland sau Auchan, dar și online! Și merită încercate.

bauturi bio Naturli

Mi-a plăcut gustul catifelat, faptul că au opțiuni pentru persoanele care au alergii și alte probleme, pentru persoanele care sunt vegane sau vor să aibe un regim de viață sănătos. Îmi place foarte mult lucrul acesta!

Gustul este 100% natural, din culturi pe bază de plante și se simte. Se simte și când bei pur și simplu sau adaugi în smoothie, cafea sau la prăjituri. Cel puțin noi așa am procedat.

Așa că recomand cu drag Naturli! Puneți pe lista de încercat și garatat o să vă placă!

Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.