Guest post – Mintea poartă culorile sufletului

strawberry shortcakes
guest post
Guest post, ceva diferit – Mintea poartă culorile sufletului. Acestea sunt ideile colegei mele de job, Georgiana. Mi-au plăcut. Le puteți lectura.
Acum o săptămână cred, am rugat o colegă de serviciu să-mi spună părerea ei despre culorile sezonului acesta. Mi-a scris ideea ei pe o foaie de hârtie și am rugat-o să mă lase să o împart cu voi. Ce am învățat eu din asta? Indiferent de modă, că avem noi chef să ținem cont sau nu de ea, să purtăm întotdeauna ce ne place și ce ne face să ne simțim bine.
 
„Pentru mine toate culorile sunt frumoase și mai ales îmi transmit ceva. Neapărat, atunci când văd o culoare, am un sentiment anume, dar asta depinde și de zi. Dacă am o zi mai frumoasă, culorile vor fi mai vesele, mai jucăușe și mai deschise. Pentru că mie îmi place în fiecare zi să-mi aleg o culoare în funcție de starea mea de dimineață; îmi aleg culoarea, iar întreaga mea zi va arăta așa. Dacă fac lucrul acesta de dimineață, cu siguranță ziua mea va fi mai bună.
 
Așa că, pentru mine culoarea trebuie să o simt și oricare ar fi ea, va fi cea mai bună alegere. Persoanele din jurul meu vor vedea cu siguranță acea culoare. Mai știi când probezi ceva sau te îmbraci cu ceva, iar cei din jur îți spun că-ți stă bine în culoarea asta. Așa este, dar nu culoarea este frumoasă, noi suntem, cei care purtăm acel lucru facem culoarea să pară atât de frumoasă!”
 
Mulțumesc Georgiana! 
Mi se pare interesantă părerea colegei mele. Am rezonat cu ideile ei, tocmai de aceea am ales să le expun pe blog. Cu acordul ei, desigur. Probabil și voi vă veți regăsi în ceea ce este scris mai sus. Și mă bucur. Un Guest post din când în când nu strică.

Comments

comments

Xaara Novack

Marketing Specialist si partener certificat Google, pasionata de acuarela, colaje si videoblogging.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Latest Stories

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.