Am o confesiune de făcut. Sunt și eu om, nu sunt doar cineva virtual acolo cu care vă conectați din când în când. Am și eu piticii mei pe creier, defectele mele și …. lucrurile care mă enervează!

 

Așa că am făcut o listă, nu o iau la numerotat pentru că nu este grande, dar este atât cât să vă dați seama că suntem în aceeași oală. Cel puțin unii dintre noi. Alții sunt mai Zen. Unde or găsi zen-ul acela, vreau și eu să știu…

 

Așadar, să purcedem cu primul lucru care mă enervează.

 

Etichetele de la haine, la guler acolo, în spate!

Zici că te râcâie dracii pe gât, nici gheara de pisică nu-i așa dată naibii și te întrebi dacă nu cumva ți-a făcut vreo babă farmece! Ba te râcâie, ba te mănâncă.

 

Poate să fie Zara, Gabana, Banana…dacă are porcărie din aia la spate, foarfeca o mănâncă. Mai sunt și cazuri rare, unde acea etichetă este dintr-un material pe care nu-l simți ca și cum universul complotează împotriva ta. Amin for that!

 

Site-urile care îmi cer like pe facebook, deși abia am intrat acolo și nici nu am apucat să citesc un articol, nimic.

Zbam! LIKE! Dă-mi like! Lasă că citești tu ce am scris mai încolo după ce îmi dai like! Dă-mi like! Hai nu fi! Azorel cu puppy dog eyes, este copil pe lângă acest specimen insistent. Lui Azorel nu-i poți rezista.

 

Când bagă la TV un film în timp ce privesc la reclame. Cum vă permiteți așa ceva?! Păi la ce mai plătesc eu cablu’?

 

Site-urile care îmi pun muzică sau videoclipuri atunci când le deschid. Și adesea am vreo patru – cinci tab-uri deschise odată și nu mai știu de unde rahat vine muzica și închid totul de-odată și apoi trebuie să caut iar ce căutam. Și desigur, înjurături.

 

Când sunt în șosete și calc în ceva umed. Acolo erau odată lacrimile mele…

 

Când mă uit în oglindă și arăt decent pentru o poză pe Instagram și apoi fac o poză cu telefonul și constat că sunt o monstruozitate inacceptabilă. WTF, oglindă!? De ce mă minți?! Ce ți-am făcut? Te șterg des de praf, mai stăm de vorbă din când în când…asta e trădare…

 

Când vreau un produs dar nu mai este pe stoc, pentru că Mercur este în retrograd și Marte este congruent afluent în ceva, de unde să știu eu în ce…

 

Atunci când este liniște totală și aproape că mi-am găsit Nirvana, dar pe câinele meu îl apucă o criză de lătrături. Și mă mir că am fire albe…

 

Site-urile pe care îți faci un cont nou și îți cer o parolă la care trebuie să scrii cu litere mari, să pui niște numere ca la loto, o hieroglifă de pe vremea faraonilor, un proverb în sanscrită și jumătate din codul lui DaVinci. Ce aveți fraților?!

 

Pe voi ce vă enervează?!

 

Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

8 Comments

 1. avatar

  Vai, Xaara, iarta-ma dar am ras tare mult si tare bine cand am citit articolul tau. Dar ce e adevarat e faptul ca sunt lucruri enervante tare, ca etichetele, site-urile cu muzica, lucrurile umede si multe altele.

  Iti inteleg enervarea, dar nu uita, nu trebuie sa bagam lucrurile astea mici in seama.

  Te pup si te imbratisez :*

  1. avatar

   :))) Ma bucur ca te-am facut sa razi. Asta e si ideea mea, sunt enervante dar pot deveni amuzante, fara sa luam totul prea in serios. Poate doar faza cu parola. Care mi s-a intamplat mie si deja facusem gimnastica la degete…

 2. avatar

  Hahahaha funnny! m-am amuzat!

  1. avatar

   Ma bucur :)) Chiar mergea o portie de ras acum pe inserate. Te pup!

 3. avatar

  M-am distrat, pe cinste! I feel you cand vine vorba de unele dintre ele si cred ca mai am o lista cu lucruri de genul dar nu e asa amuzanta :))

  1. avatar

   Eh, am si eu chestii serioase care ma enerveaza. Dar incerc sa nu le las sa imi strice cheful. Poate asa, pe moment. Ca cei de la Elefant.ro :))))

 4. avatar

  Ce tare ai scris. Este adevarat. Si pe mine ma enerveaza unele dintre aceste lucruri. Cred ca este ceva universal valabil! :))

  1. avatar

   :)) Multumesc! Clar universal valabile si lista poate continua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.