Obsession: So Elixir Purple

 

Vara asta când am mers la mare, am avut ocazia să miros un parfum nou (mulțumesc, Gina!) și pentru că nu mi-l puteam scoate din sistem, cum m-am întors acasă, l-am și cumpărat.

 

Primul parfum care mi-a plăcut foarte mult, a fost Kenzo Jungle Elephant. L-am purtat în special iarna, pentru că este un parfum puternic, cu tentă lemnoasă-dulceagă. Pentru primăvară-vară nu aveam ceva care să mă definească. Schimbam diferite parfumuri de la Avon și cam atât…

 

so elixir purple

 

Până când am dat peste noul parfum So Elixir Purple! Mi-a plăcut că are o notă subtilă dar totuși imposibil să nu o remarci. Se potrivește perfect cu orice implică foi, hârtie, cărți, birouri și lumea aceasta a rotițelor care se învârt, a ideilor care curg și a cuvintelor ce trebuie scrise sau rostite.

 

So Elixir Purple are o aromă magnetică, cel puțin așa a fost pentru mine. Ingredientele sale sunt de origine vegetală: infuzie de Tuberoză, Patchouli, infuzie de Bergamotă sau uleiuri esențiale de Vétiver.

Este noua mea obsesie!

Vouă ce parfumuri vă plac în mod deosebit?

Comments

comments

Xaara Novack

Marketing Specialist si partener certificat Google, pasionata de acuarela, colaje si videoblogging.

Related Posts

3 Discussion to this post

  1. Îmi plac parfumurile masculine, puternice, nu prea înțepătoare, nici prea dulci, potrivite, specific caracterului meu și a personalității mele de asemenea 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Latest Stories

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.