So Elixir Purple parfumul Yves Rocher care m-a obsedat! Vara asta când am mers la mare, am avut ocazia să miros un parfum nou (mulțumesc, Gina!) și pentru că nu mi-l puteam scoate din sistem, cum m-am întors acasă, l-am și cumpărat.

Primul parfum care mi-a plăcut foarte mult, a fost Kenzo Jungle Elephant. L-am purtat în special iarna, pentru că este un parfum puternic, cu tentă lemnoasă-dulceagă. Pentru primăvară-vară nu aveam ceva care să mă definească. Schimbam diferite parfumuri de la Avon și cam atât…

so elixir purple

So Elixir Purple

Până când am dat peste noul parfum! Mi-a plăcut că are o notă subtilă dar totuși imposibil să nu o remarci. Se potrivește perfect cu orice implică foi, hârtie, cărți, birouri și lumea aceasta a rotițelor care se învârt, a ideilor care curg și a cuvintelor ce trebuie scrise sau rostite.

Vine într-o sticluță mov, elegantă, care îmi aduce aminte de clasicul Chanson D’eau. Era parfumul pe care îl primeam în liceu de ziua mea. Pe vremea aceea nu apăruseră mall-urile. Nu aveam Sephora, Kendra sau alte magazine de tipul acesta. Aveam parfumerii însă, care aduceau parfumurile vrac. Așa am descoperit Kenzo Jungle Elephant. Alături de colega de facultate, care mă lua prin aceste parfumerii.

So Elixir Purple are o aromă magnetică, cel puțin așa a fost pentru mine. Ingredientele sale sunt de origine vegetală: infuzie de Tuberoză, Patchouli, infuzie de Bergamotă sau uleiuri esențiale de Vétiver.

Are un preț bun, fiind accesibil pentru toate gusturile. Sigur, nu te poți lăuda cu el, la fel cum ai zice că ți-ai luat nush ce Chanel, însă atunci când vine vorba de parfumuri totul se reduce la subiectiv. Și nu la preț. Este o experiență olfactivă. Trebuie să îți placă ție, nu portofelului tău în mod deosebit. Așadar, indiferent că ar fi fost vreo scumpețe sau ceva ieftin…

Este noua mea obsesie!

Vouă ce parfumuri vă plac în mod deosebit?

Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

3 Comments

 1. avatar

  Îmi plac parfumurile masculine, puternice, nu prea înțepătoare, nici prea dulci, potrivite, specific caracterului meu și a personalității mele de asemenea 😀

  1. avatar

   Ai unul preferat?Pe care il recumperi atunci cand se termina?

   1. avatar

    Depinde, nu sunt genul care să rămână doar la un parfurm, îmi place să încerc și să găsesc parfumul perfect de moment sau de stare de spirit să zic așa 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.