Ochelarii mei de vedere, special pentru atunci când lucrez la laptop sunt ceva ce trebuie să port zilnic. Bine, recunosc, uneori mai uit de ei. Însă atunci când îi port și vreau să mă simt specială, frumoasă și aranjată, apelez la trei tipuri de machiaj. Special pentru a-mi face ochii să iasă în evidență, fiind adesea ascunși de ramele ochelarilor sau de o lentilă care se reflectă.

 

Nu sunt specialistă în make-up sau nu am vreo diplomă în așa ceva, însă un machiaj minimalist de ieșit în oraș pot să-mi fac. Eu însă nu o să vă pun poze cu mine demonstrând, ca să nu vă crape ecranele. N-am bani să vă plătesc despăgubiri la telefoane, tablete sau laptopuri.

 

Am creat special trei ilustrații, ele vă vor da o idee despre fiecare look în parte. În ceea ce privește culorile sau stilurile, lăsați imaginația să zburde liber!

 

Machiajul perfect pentru fetele care poartă ochelari

 

Eu mă axez foarte mult pe ochi și conturarea acestora. Nu degeaba li se spune oglinda sufletului!

 

 

Eyeliner love

 

Atunci când port ochelari am observat că un machiaj simplu, doar eyeliner și rimel îmi deschide privirea, mă face să par vioaie și gata de lucru. Buze nude sau clasicul roșu, iar machiajul nostru va fi gata în nici zece minute! La acest look apelez în zilele când îmi doresc un machiaj rapid, fără alte complicații.

 

Beauty tips & tricks:

Dacă sunteți ca mine și eyelinerul este încă o provocare, luați puțină bandă adezivă, lipiți-o de câteva ori pe mână, iar apoi la colțul ochilor, pentru a da o formă dreaptă liniei de eyeliner. Sau dacă aveți la îndemână o carte de vizită, puteți apela și la acest truc!

 

 

 

Smokey eye

 

Dacă port ochelarii mei cu ramă maro, ador un smokey eye în nuanțe de auriu sau ruginiu tomnatic. În special acum că este sezonul! Dar merg și nuanțele de verzui. Este un machiaj care necesită puțină îndemânare și răbdare în a difuza și amesteca culorile fardului, însă rezultatul final este întotdeauna frumos!

 

Beauty tips & tricks: Pentru ca unele culori să nu se amestece urât, puteți folosi pensule diferite, curate.

 

 

Natural look

 

Este machiajul la care apelez atunci când sunt în grabă și chiar nu am timp să stau în fața oglinzii. Aleg un creion dermatograf negru sau maro, un rimel care să se potrivească și gata! Rujul depinde de starea mea în acea zi sau de locul în care trebuie să merg. Poate fi nude, roz sau corai.

 

Beauty tips&tricks:

Pentru un look mai evidențiat, poți folosi dermatograful și pe partea interioară a pleoapei de sus! Va intensifica privirea și îți va scoate în evidență nuanța ochilor.

 

 

În esență machiajul pentru ochelari nu este ceva complicat, nimic legat de fizică cuantică. Poate puțin de chimia culorilor! Sau de asortarea lor. Sunt sigură că vă veți descurca de minune! Mai ales dacă vă place.

 

Pe final, vine și întrebarea! Care look ți-a plăcut cel mai mult?!

 NU UITA DE LIKE DACĂ ȚI-A PLĂCUT ARTICOLUL SAU ILUSTRAȚIILE! 

Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

2 Comments

  1. avatar

    Eu folosesc mereu eyeliner, este preferatul meu! Ma bucur ca am dat peste acest articol si sper sa vad din ce in ce mai multe, chiar exista foarte multe femei care poarta ochelari 😀

    1. avatar

      Multumesc! 😀 Am observat ca eyelinerul si un ruj rosu (sau nude, depinde de preferinta) sunt intotdeauna o idee buna de machiaj rapid. Sau semi-rapid, depinde de indemanare. 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.