Să nu vă așteptați la o recenzie din aceea sofisticată, plină de termeni tehnici sau tehnologici. Nu. Este o recenzie de utilizator de smartphone cu o idee vagă despre ce sunt acelea memoriile flash sau androidul lollipop (nu cântă Mika, deci nu mă bag)

Allview E4 review

Pe E4 l-am luat de la Digi, acum vreo două săptămâni. Am avut un abonament la Telekom și pentru că m-au dezamăgit  în privința semnalului, a rețelei și a altor tâmpenii extra, am trecut la Digi. La început, până și în poza de pe site, mi s-a părut ditai telefonul. Eu obișnuită cu Utok-ul meu cât buzunarul, am zis că pe acesta o să-l țin atârnat de gât…

Nu a fost așa, am constat cu plăcere că îmi încape în buzunar foarte ușor. Nu la toți pantalonii, dar la majoritatea (uite așa am ajuns să-mi cumpăr jeanși cu buzunarul mare). Este slim, are un design atrăgător, dar gata cu aspectul! Să analizăm și obiectul!

Allview E4 Smatphone

Îmi place cum redă culorile. Printr-un fel de combinație on-cell, touchscreen-ul este introdus în structura lcd, de aceea este un telefon subțire, care în sfârșit elimină și reflexiile optice!

allview e4

Are camera de 15 megapixeli și cea pentru selfie-uri de 5 megapixeli, la care adaug și proprietățile de flash sau beauty face. Îmi place că face și poze macro, focusându-se superb!

Aplicații

Aplicațiile mi se încarcă repede pe el, nu am avut de așteptat deloc, nici când le-am instalat, nici când le folosesc. Și am multe! Pe lângă de Social Media, am cele pentru editat poze. În privința jocurilor, vă dezamăgesc, spunându-vă că nu mă joc pe el Mortal Kombat sau mai știu eu ce joc din acesta fistichiu. Mă joc mahjong, reversi sau jocuri gen bookworm. Pentru că da, ați ghicit! Sunt un fel de geek înapoiat, care refuză să fie cool, sau ceva…

Pe scurt. Nu mă omor cu jocurile. Dar am pe el un card de memorie extra pentru că am o mulțime de muzică pe care o ascult.

Allview E4 rezistența bateriei

Bateria. Dacă folosești telefonul vreo 3-4 ore constant pentru social media, există riscul să ajungă la jumătate foarte repede. Pentru cei care n-au avut “norocul” meu, să posede un Utok, înainte de acesta, vor spune că bateria nu ține mult. Heehehehe, ține oarecum OK, în comparație cu Utok. Dacă de exemplu folosești telefonul pentru a asculta muzică din fișiere proprii, atunci bateria va fi ok, consumul e aproape insesizabil. Dacă vrei YouTube, cât mergi cu autobuzul până la școală sau cursuri, se duce un 10%. Dacă mai postezi și ceva poze pe Instagram sau îți verifici Facebook-ul, mai mănânci încă puține resurse din baterie…Aștept să apară și accesorii la el, am văzut că Allview a băgat deja huse, frumoase ce-i drept dar aș vrea carcase de protecție sau să-i pot schimba partea din spate, cu alte culori… Pentru că da, vreau culori și în telefon și pe telefon și pe lângă telefon!

Glumesc, desigur. Îmi place să am opțiuni, atâta tot.

Cred că am acaparat tot ce puteam spune despre smartphone-ul meu.

Ah, stai! Bine, asta nu e neapărat legat de telefonul meu dar am o nelămurire, dacă doar mie mi se întâmplă sau cum…de fiecare dată când merg la Kaufland, la oricare din Kaufland-uri în Craiova, îmi pică rețeaua la telefon. Și trebuie să-i dau restart, ca să-mi chem și eu un amărât de taxi. Nu știu care-i bai-ul. Vouă vi s-a întâmplat?

End of review. Dați share dacă știți pe cineva doritor de Allview E4, poate îi ajută cu ceva. Până data viitoare, mulți pupici!

Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

1 Comment

  1. avatar

    Am o parere buna despre aceasta marca de telefoane mobile. Pur si simplu, ofera un smartphone ieftin, dar are multe caracteristici ca ale celor de firma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.