Recenzie film: Jaf cu Stil

  • jaf cu stil film

 

Încă o seară perfectă la Inspire Cinema Craiova, de data aceasta cu o comedie! Nu am mai văzut o comedie de foarte mult timp și am acceptat să o vizionez datorită actorilor.

 

Morgan Freeman, hey, the voice of God și Sir Michael Caine! Este genul de film pe care ți-l amintești cu plăcere și a cărui acțiune, s-ar putea să o invidiezi. Pentru că… și eu mi-am imaginat adesea că aș vrea să jefuiesc o bancă! Să am insula mea plină de pisici, să-mi iau un vapor și să călătoresc pe mări și oceane. Ok, ok…hai cu filmul!

 

Jaf cu stil

How to make a perfect remake

 

Joe, Willie si Al sunt trei pensionari simpatici, care așteptau să primească pensiile mult visate, care să-i scape de grijile zilnice, primesc în schimb o veste tristă. Pensiile le sunt înghețate de fabrica la care au lucrat o viață!

 

Joe este cel care are cele mai multe probleme financiare și în timp ce încearcă să le lămurească la banca unde își plătea ipoteca, aceasta este luată sub asalt și jefuită.

 

De aici viața celor trei ia o turnură diferită. Joe îi determină pe Willie și Al să se întoarcă împotriva legii și să-și ia înapoi banii furați. Să îndrepte o nedreptate!

 

Cei trei se hotărăsc să jefuiască aceeași bancă!

 

Nu vă spun continuarea, pentru că trebuie să priviți filmul! Este o comedie clasică, perfect de privit împreună cu familia sau prietenii. Are scene amuzante, fără să fie extra siropoasă sau exagerat în clișee.

 

Pe lângă acțiunea filmului care este savuroasă, actorii din distribuție sunt colosali și merită toată atenția noastră: Morgan Freeman, Michael Caine și Alan Arkin.

 

De fapt, filmul este un remake după clasicul cu același nume din 1979. Astfel, nu mă miră nici actorii aleși, dar nici această comedie reușită.

 

Mențiune: Recenzia este scrisă special pentru Inspire Cinema. Nu îmi dau acordul folosirii ei de către alte publicații, online sau din presa scrisă. Mulțumesc!Comments

comments

Xaara Novack

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă. Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog. Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

Related Posts

2 Discussion to this post

  1. Oh da, de abia aștept să îl văd si eu. Am văzut trailer-ul când așteptam să înceapă Ghost in the Shell și i-am zis Cristinei că vreau să îl vedem.

    Apropo mi-a plăcut partea de final al articolului, cineva a învățat o lecție din greșeala altuia, ahem nu dăm nume :))

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Latest Stories

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.