Îmi place brandul ArtDeco Cosmetics, am suficiente produse de la ei, pe care le-am folosit cu drag. Tocmai de aceea scriu această postare.

Prima dată când i-am descoperit a fost prin acele oje mici, cu pensula subțire cu care se puteau realiza diverse desene. Trecuse ceva vreme de atunci și când am primit un cadou cu oje noi și câteva farduri marca ArtDeco, chiar am fost foarte curioasă să le încerc!

Mi-au plăcut încă de la început. Calitatea produselor este una foarte bună, i-aș compara cu L’oreal, în ceea ce privește raportul calitate – preț. Însă cum oferta de pe piață este una variată, o să vă recomand și variante mai ieftine, apropriate.

Review: fardurile ArtDeco

Fardurile lor nu sunt prăfoase, în primul rând. Dar nici extrem de cremoase, sunt perfect echilibrate pentru utilizarea obișnuită. Au un pigment frumos, culoarea nu se pierde odată ce ai aplicat-o pe pleoapă și îmi place că se estompează sau se amestecă frumos și ușor.

Sunt ușor sidefate, dar subtil. Nu trebuie să îți fie teamă că îți vor străluci pleoapele ca un disco-ball.

artdeco cosmetics

Despre faptul că vin în mărimi micuțe, pe bucată, încă nu sunt hotărâtă dacă agreez sau nu. Uneori e ok, pentru că este mai bine să ai un fard mic, pe care știi că îl vei utiliza cum trebuie.  Fardurile cu un conținut mai mare, vor expira la un moment dat și trebuie aruncate, deși adesea se întâmplă ca recipientul să fie utilizat nici la jumătatea sa.

De aceea mă gândeam că micimea fardurilor lor să fie un avantaj. Culorile variate ar fi al doilea avantaj. Este imposibil să nu găsești măcar trei culori de care să nu te îndrăgostești iremediabil!

Dacă aveți drum prim magazinele Douglas, le găsiți acolo! Cel mai bine este să vă lămuriți la fața locului și apoi să vă hotărâți ce și cum. Eventual le puteți comanda și online, chiar dacă oferta nu-i la fel de variată, merită încercat. Mai ales dacă prindeți OFERTE CU REDUCERI!

Utilizându-le treptat, mi-am dat seama că se asemănau foarte mult cu fardurile Avon în general. Și acelea au un sidef subtil, nuanțele sunt suficient de pigmentate și nu sunt nici prea cremoase, nici prea prăfoase. În caz că vreți o alternativă mai ieftină la cele de la ArtDeco, cred că varianta Avon este una foarte bună.

Voi ce produse ați folosit de la ArtDeco?Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.