Seriale bune, cu episoade interesante și sezoane suficiente cât să rămâi cu o amintire plăcută și un final pe măsură! Popcorn, companie bună și seriale bune. Așa îmi place să-mi închei ziua, nu contează anotimpul. Cum nu scrisesem de ceva vreme o postare de genul acesta, am zis că este ocazia perfectă să vorbesc despre seriile care le-am descoperit recent și care m-au “prins” ca și privitor.

Orange is the new black

Am început să-l privesc pentru că mulți youtuberi străini îl lăudau până la ceruri și trebuie să recunosc, aveau dreptate! Primele două episoade au fost, meh, wtf, dar apoi shit got serious și m-a captivat atât încât un episod pe seară mi se pare insuficient și dacă n-aș avea o viață a doua zi, probabil că aș sta la un maraton de episoade. Primul dintre serialele bune descoperite de mine recent.

oithnb

În primul rând, serialul este inspirat dintr-o carte, carte care desigur este inspirată din fapte reale. Mai pe scurt, este autobiografia lui Piper Chapman, o blondă sexy care ajunge să fie condamnată la cincisprezece luni de închisoare pentru transport ilegal de droguri. Așadar de trecut la seriale bune inspirate din fapte reale.

Ca să nu dau spoilere foarte intense, ajunge la închisoare alături de persoana pentru care transporta acele droguri. O să aveți parte de faze amuzante, scary sau care să vă lase cu gura cascată, hot lesbian sex (for straight people) și restul vă las pe voi să-l descoperiți.

Viața dincolo de gratiile închisorii, pentru că unii dintre noi chiar ne întrebăm ce naiba se întâmplă acolo. Corupție, desigur, sex, droguri și alte drame. Am zis sex? Da…ok.

Neveste disperate

seriale bune

Este un serial care te captivează din prima, povestind viața unor femei prin prisma vecinei lor decedate . Ea prezintă povestea femeilor care locuiess pe strada Wisteria Lane, din orașul fictiv Fairview. Evident că viețile lor aparent perfecte sunt demontate rând pe rând, iar între ele ajung să se implice în viața celorlalte și să se susțină una pe cealaltă.

Seriale bune sigur abundă de momente pline de suspans, crimă sau thriller. Este excelent pentru persoanele care vor un serial perfect, nu neapărat pentru binge – watching, cât pentru a rămâne cu o poveste interesantă la final. Ajungi să te atașezi de personaje, să îți creezi diverse scenarii până ce afli adevărul și să ți se demonteze diverse concepții eronate sau idei fixe.

Mi se pare un serial bun pentru a demitiza ideea de vis american. Sau acea familie perfectă care de fapt nu există.

Data viitoare vă aștept pe blog cu o recenzie la o carte pe care am recomandat-o și în ultimul meu vlog. Dacă nu v-ați abonat încă la canalele mele youtube o puteți face AICI și AICI. Până data viitoare, pupici!

Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

4 Comments

 1. avatar

  Orange is the New Black este super tare! Doar ce am terminat toate cele 3 sezoane. Acum al patrulea apare in iunie 2016 🙁 Trece prea greu!

  Te pup!

  1. avatar

   Sunt deja la al treilea sezon, deci o sa ajung si eu in curand la stadiul de “ce fac cu viata mea pana cand apare noul sezon?!” Asa am patit si cu Pretty little liars.
   Te pup si eu!

 2. Leapșa Liebster | says:

  […] preferat momentan este Orange is the new black, am scris despre asta. Acum mai greu să-mi amintesc ultimul film vizionat… Playing it cool (m-am uitat pe facebook […]

 3. […] preferat momentan este Orange is the new black, am scris despre asta. Acum mai greu să-mi amintesc ultimul film vizionat… Playing it cool (m-am uitat pe facebook […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.