Acum trei ani vă povesteam eu despre producția Miami Bici și că mi-a plăcut foarte mult. A fost o comedie tipic românească, la care am mers fără vreo așteptare. Lucru care m-a ajutat probabil să privesc totul cu detașare. Să nu judec poate anumite clișee și să mă bucur de moment. La fel am procedat inclusiv acum.

Cei de la Inspire Cinema au fost gazde primitoare, ca de obicei și ne-au invitat la Cocktail gala, la Inspire Cinema VIP Electroputere Mall din Craiova. Au adus bunătățuri și evident că au organizat un spațiu special pentru tras în poze și în reels. Totul ca la carte!

Miami Bici 2 la Inspire Cinema Craiova

Miami Bici 2, aventura continuă!

Ion (Bilă) și Ilie (Piciu) își contină aventura în America, muncind din greu (sau nu) pentru a deveni români bogați. Așa cum visează ambii. Evident, circumstanțele îi aduc iar împreună atunci când bilă primește o ofertă de colaborare de la un… chirurg. Wink wink!

Cei doi se aruncă cu capul înainte și intră din belele în belele, tocmai lucrul acesta este sarea și piperul filmului. Naivitatea lui Ion și lăcomia lui Ilie.

Nu o să vă dau mari spoilere, doar vă zic că în film apar vedete importante precum Nadia Comaneci sau faimosul actor Danny Trejo. Cristi Borcea a avut și el o apariție destul de evidentă și amuzantă în film. Foarte potrivită cu reputația pe care o are.

Mi-a plăcut coloana sonoră, care de data asta mi s-a părut că a încercat să introducă mai multe cântece ca de obicei și nu prea am avut cum să le savurez deși le-am înțeles. Delia este cea care cântă piesa principală și sunt presărate inclusiv manele pe ici – colo. Așa cum ne-au obișnuit de data trecută. Nimic care să deranjeze însă.

Momentele preferate

Bonding-ul universal despre bunici. Mi-a plăcut maxim momentul. Cred că Bilă este personajul cu care am empatizat cel mai mult, poate pentru că mă regăsesc în naivitatea lui. Piciu câștigă la partea de creativitate cu al lui NFT. Împușcăturile și exploziile au fost faine, palica a ajutat foarte mult, evident.

Recomand filmul, mai ales dacă mergeți cu gașca! Este ușor de savurat, plecați de acolo cu zâmbetul de buze, cu energie caldă și calmă. E cu happy end, pe scurt.

jesus del cerro

L-am întâlnit inclusiv pe regizor, Jesús del Cerro care a fost foarte de treabă și a dat share la story-ul meu pe Instagram cu I met Jesus. Mi s-a părut potrivit și amuzant. Veneam de la o comedie, am zis să păstrez nota. La premieră am purat un outfit BonPrix așa că bucuria și amintirile mele sunt duble, triple, maxime! Vorbim despre asta în curând. Să scap de răceală.

Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.