Măcar odată sau de mai multe ori, ni se întâmplă să primim invitații la evenimente importante. Fie că sunt legate de familie precum nunțile sau botezurile (cazul meu) . Sau evenimente mondene, petreceri unde ai nevoie de o ținută elegantă.

Chiar și atunci când ai un stil bine definit, am constatat că este foarte greu să iei o decizie în privința ținutei. Așa că am făcut o listă cu câteva lucruri pe care ar fi bine să le avem în vedere fiecare dintre noi, în caz că există astfel de ocazii speciale.

Investește în rochii elegante!

Pentru că sunt clasice și nu se vor demoda. Le vei putea purta și cu alte ocazii, știind deja cu ce anume să le asortezi sau putând face schimbări de accesorii.  Tocmai pentru că îți oferă acea siguranță. Am constatat că odată ce am purtat o rochie la un eveniment, atunci când sunt nesigură, revin mereu la acea ținută. Apoi aduc mici elemente noi, fără a mai fi nevoie să cheltui o sumă exorbitantă.

Pe TopFashion.com.ro am găsit rochii care se potrivesc diverselor ocazii. Fie că sunt ținute de seară sau de ocazie, oferă o gamă variată. Este acel tip de fashion store unde nu poți regreta ce îți cumperi pentru că ai vrea să cumperi tot! :))  Atenția detaliilor și croiala, ai privi așa ceva ore în șir. Darămite să mai ai în garderobă!

rochii de ocazie

Poartă rochii elegante care să îți evidențieze silueta!

Dar fără a fi provocatoare. Poți fi feminină și elegantă într-o rochie simplă, dar cu diferite elemente care să pună în evidență materialul sau culoarea.

Alege rochia în funcție de anotimp și locație!

Este o idee bună pentru că nu poți purta orice fel de rochie, la un eveniment care are loc pe plajă, să zicem. Sunt evenimente ce au loc în aer liber și altele într-un local. Alege inteligent pentru a nu avea regrete mai târziu.

Dacă aveți un stil mai rock-chic, adică genul meu, am încorporat o ținută care să se potrivească seratelor speciale. Fie că este vorba de un eveniment monden, o petrecere sau o întâlnire cu persoana iubită!

Cămăși de damă găsesc rar pe placul meu. Însă pe TopFashion.com.ro toate mi-au plăcut! Sigur, nu pot să le pun pe toate pe blog, dar am ales una clasică, neagră cu accente puternice, care să contrasteze cu fusta și restul ținutei. Plicurile și gențile lor sunt elegante, dar cu puțină imaginație le poți asorta și cu ceva casual, precum  jacheta neagră cu ținte. Pantofii nude i-am ales pentru că alungesc piciorul. Dau senzația de înălțime și fusta din imitație de piele este nici prea scurtă, nici prea lungă. Ușor asimetrică va atrage privirea, evidențiind formele plăcut.

Și cum îmi plac mult pisicile, am ales un ceas tare simpatic, ca accesoriu. Să domolim puțin seriozitatea cu un punct de reper cute. Poate fi o piesă ce va iniția o discuție, de ce nu?

Dacă vă plac la fel de mult ca mie, vă sugerez să urmăriți TopFashion și pe facebook. Au tot timpul noutăți și ținute interesante din care vă puteți inspira! Big Like!

Dacă ați găsit ceva interesant pe site, lăsați în comentariu! Pe viitor poate fi o ținută care să vă aparțină.

Articolul meu este participant la Proba de foc, și la fel ca data trecută, dacă voi câștiga, fiți sigure că voucherul se va duce către voi! Vă pup dulce!

Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.