Oxyance City Rescue este gama pe care am descoperit-o în SensiBlu, la recomandarea farmacistei de acolo. Căutam un nou gel de curățare zilnică. Mă declarasem fidelă celui de la Elmiplant, pe care l-am menționat în mai multe postări, dar ultima dată când am dorit să-l achiziționez, am constatat că este total diferit față de ce cumpărasem înainte. Nu m-aș mira să aud că au schimbat formula.

 

Faptul că produsul pe care îl preferam nu mai era disponibil, m-a îndemnat să caut ceva nou. Așa am dat peste gama Oxyance City Rescue.

 

Cum ați ghicit și din titlu este o gamă de produse pentru îngrijirea tenului care promite să apere pielea noastră de factorii externi. Poluare, praf, apa dură, chimicale sau radicali liberi. Printre ingredientele acestor produse se află apa termală, vitamina E, iederă detoxifiantă și extracte calmante de melisă.

 

Ele construiesc acea barieră împotriva stresului urban la care este supus tenul. Pe lângă acestea conține și acid salicilic care ajută la curățarea porilor și la neutralizarea bacteriilor.

 

oxyance city rescue

 

Gelul spumant de curățare

 

Purify oily skin – adică este indicat persoanelor cu tenul gras sau mixt. Dacă nu sunteți obișnuite cu mirosul distinct de medicament sau medicinal, ar fi bine să stați departe de gama Oxyance. Este ușor refreshing odată ce ajunge pe piele și formează o spumă destul de decentă. După folosire tenul meu s-a simțit întotdeauna bine curățat.

 

Tenul meu nu se mai îngrașă ca de obicei după două-trei ore. Gelul spumant de curățare face ceea ce spune, însă să nu vă imaginați că este un produs miraculos. Nu mă scapă de rebelul coș din perioada lunii sau acele coșuri care apar de la stres sau transpirație. Reduce însă perioada cât acestea îmi afectează tenul, le usucă mai repede. Doar atât.

 

oxyance city rescue

Crema matifiantă hidratantă

 

Aveam deja una, de la Farmec. Dar am zis că nu strică să încerc ceva nou și poate mai bun. Spre deosebire de gelul spumant de curățare, crema matifiantă hidratantă are un miros mai acceptabil și subtil. Este ușoară, se întinde bine și pătrunde în piele destul de repede. Nu lasă o peliculă grasă pe ten, ba chiar îți dă o senzație plăcută între răcoare și ten curat.

 

Nu este crema magică, nici aceasta. Problema în esență cred că rezidă la mine. Pentru că am un ten care se îngrașă repede. Zona T este cea mai afectată. Fruntea îmi lucește mai mereu, indiferent cu ce m-aș da.

 

Singura diferență este ca aceste două produse reușesc să țină sub control tenul meu, măcar pentru jumătate de zi. Și mă declar destul de mulțumită de ele.

 

Voi ați încercat gama Oxyance City Rescue?  Și dacă aveți produse pe care mi le-ați recomanda pentru tenul gras, lăsați vă rog comentarii! Pupici mulți!

 

Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

2 Comments

  1. avatar

    Nu am incercat acest brand. Dar nu cred ca mi-ar placea un gel de curatare cu parfum…medicinal! :))

    1. avatar

      Te inteleg :)) nu-i cel mai minunat miros la un produs. Dar isi face treaba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.