Îmi place Jennifer Love Hewitt, am urmărit serialul Ghost Whisperer (Mesaje de dincolo) și mi-ar fi plăcut dacă l-ar fi continuat. Cum lucrul acesta e practic imposibil, recent am dat peste noul serial în care joacă actrița și am privit deja sezonul întâi.

 

The Client List

 
Mi se pare un serial tipic american. Puțină ficțiune îmbinată cu dramă și pe alocuri umor, ironie. 
 
Viața lui Riley Parks se schimbă odată ce soțul ei hotărăște să dispară, lăsând-o singură să aibă grijă de cei doi copii. Facturile și ipoteca nu se plătesc singure, prin urmare, Riley încearcă să rămână puternică și să muncească cât pentru doi. Face tot posibilul pentru a putea întreține familia.  
 
Dar locul de muncă nu este tocmai unul extrem de decent, salonul de masaj unde lucrează oferă și alte servicii decât o simplă relaxare. Riley încearcă să ascundă acest secret însă lucrurile se complică întotdeauna.
 
Alături de ea îi sunt și mama ei. În rolul acesteia o regăsim Cybill Sheperd.  Este actrița pe care mulți o cunosc din renumitul serial, Moonlighting, cu Bruce Willis. Riley o are alături și pe prietena ei cea mai bună sau cumnatul ei, care încearcă din răsputeri să-și ascundă sentimentele de iubire față de ea.
 
Probabil dacă n-ar fi jucat JLH în acest serial, nu m-aș fi uitat la el după primul episod.  Gâdilă vizualul tipic feminin, tipii care vin la masaj sunt toți atleți, cu mușchii sculptați și desigur, bine îngrijiți.
 
Eu una aș fi preferat să fi rămas puțin mai credibili din punctul acesta de vedere. Chiar dacă mulți dintre ei erau oameni de afaceri, politicieni sau sportivi, realitatea, chiar și a acestora, indiferent de banii lor, este că, nu toți sunt Brad Pitt. N-au un corp perfect.
 
Având în vedere că l-am terminat de privit, sper să găsesc un serial nou și bun!Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

2 Comments

 1. avatar

  Şi eu am urmărit Ghost Whisperer, care mi-a plăcut mult 😀 Kisses and Hugs :* >:D<

 2. avatar
  Xaara Novack says:

  Black Velvet am uitat sa pun link la melodia lui Jennifer Love-Hewitt. E superba, probabil o stii. “Can I go now?” si “Barenaked”. E o actrita care imi place, in special stilul ei,conturat in Ghost Whisperer si continuat in The Client List.
  http://www.youtube.com/watch?v=Kx4YdVmhwoM
  Hugs :* >:D<

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.