Blogosfera în zi națională

 

Anul acesta am sărbătorit ziua națională alături de prieteni, adică de bloggerii craioveni. Am fost musafirii Centrului de Limbă și Cultură Poloneză Craiova, un loc extrem de primitor și frumos.

Pe lângă murături tradiționale și gemuri marca Jack&Jones, am mâncat zacuscă, pastă de ardei iute (bună bună!) și bunătățuri de la Delaco! A avut mare succes brânza pufoasă cu somon, dar mai ales murăturile făcute după rețete românești, fără conservanți sau alte ingrediente care să dăuneze.

 

people having fun

 

Adicătelea, sunt naturale! Încă nu sunt pe piață, așa că mă bucur enorm că am avut șansa să gust ceva atât de bun. Dar pentru curioși, fabrica se află la Ișalnița și nu strică să dați o fugă pe acolo, să-i întrebați de colaborări, de apariții pe piață, etc. Oricum promit să revin cu un alt articol despre ei, când voi avea ocazia!

 

food

 

food

 

food

 

Am mâncat și mâncare tradițională poloneză, adică pirogi, varianta colțunașilor moldoveni de pe la noi. Au fost excelente!  Recomand să le încercați dacă aveți vreodată ocazia.

 

food

 

Băutura nu a lipsit, de la vodka poloneză, până la palinca românească! Am avut apă și suc, desigur. Pentru cei ca mine, care nu prea se lipesc de băutură.  Am ciocnit câte un păhărel de șampanie, ca să meargă bine la digestie…

Bloggerii inventivi au creat opere de artă în farfuriile lor, care mai de care mai naționale sau nu…ca a mea… o combinație stranie de culori. Nu mă plâng, pentru că în final toate au ajuns în stomac și credeți-mă că au fost extrem de gustoase!

 

green

A fost o zi minunată, în care m-am simțit bine alături de oameni care-mi sunt dragi. Sper că și voi ați avut un 1 decembrie plăcut.V-am pupat!

Comments

comments

Xaara Novack

Marketing Specialist si partener certificat Google, pasionata de acuarela, colaje si videoblogging.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.