Blogosfera craioveană în zi națională

Blogosfera în zi națională! Anul acesta am sărbătorit ziua națională alături de prieteni, adică de bloggerii craioveni. Am fost musafirii Centrului de Limbă și Cultură Poloneză Craiova, un loc extrem de primitor și frumos.

Blogosfera craioveană în zi națională

Pe lângă murături tradiționale și gemuri marca Jack&Jones, am mâncat zacuscă, pastă de ardei iute (bună bună!) și bunătățuri de la Delaco! A avut mare succes brânza pufoasă cu somon, dar mai ales murăturile făcute după rețete românești, fără conservanți sau alte ingrediente care să dăuneze.

people having fun

Adicătelea, sunt naturale! Încă nu sunt pe piață, așa că mă bucur enorm că am avut șansa să gust ceva atât de bun. Dar pentru curioși, fabrica se află la Ișalnița și nu strică să dați o fugă pe acolo, să-i întrebați de colaborări, de apariții pe piață, etc. Oricum promit să revin cu un alt articol despre ei, când voi avea ocazia! Blogosfera Craioveană a savurat din plin aceste bunătățuri.

food

food

food

Am mâncat și mâncare tradițională poloneză, adică pirogi, varianta colțunașilor moldoveni de pe la noi. Au fost excelente!  Recomand să le încercați dacă aveți vreodată ocazia. Blogosfera craioveană recomandă! 

food

Băutura nu a lipsit, de la vodka poloneză, până la palinca românească! Am avut apă și suc, desigur. Pentru cei ca mine, care nu prea se lipesc de băutură.  Am ciocnit câte un păhărel de șampanie, ca să meargă bine la digestie…Blogosfera craioveană înseamnă și puțin răsfăț sau degustări.

Bloggerii inventivi au creat opere de artă în farfuriile lor, care mai de care mai naționale sau nu…ca a mea… o combinație stranie de culori. Nu mă plâng, pentru că în final toate au ajuns în stomac și credeți-mă că au fost extrem de gustoase!

green

A fost o zi minunată, în care m-am simțit bine alături de oameni care-mi sunt dragi. Sper că și voi ați avut un 1 decembrie plăcut.V-am pupat!

Comments

comments

Xaara Novack

Marketing Specialist si partener certificat Google, pasionata de acuarela, colaje si videoblogging.

Related Posts

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Latest Stories

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.