Apa micelară Garnier roz este cea pe care o folosesc de mai bine de patru ani de zile. Înainte de varianta ei roz, am folosit-o pe cea albastră. Aceea este din gama Garnier Skin Active și este perfectă pentru tenul gras. Găsiți recenzia ei aici, pe blog.

Între timp tenul meu a devenit sensibil, așa că am schimbat și apa micelară. Tot de la Garnier am preferat, datorită prețului accesibil și a eficacității produsului. Da. Am încercat și apa micelară de la Bioderma, varianta roz. Cele două sunt asemănătoare, sau cel puțin pe tenul meu s-au comportat exact la fel. Așa că am rămas fidelă celei de la Garnier. Despre care vom vorbi astăzi.

Eu am achiziționat-o din hypermarket, dar și online. Uneori pe e-mag se găsește la ofertă, așa că îmi refac stocul de fiecare dată. Se găsește inclusiv in DM, dar acolo, prețul mi se pare ușurel mai piperat. Așa că rar o achiziționez de acolo.

apa micelara garnier roz pareri

 Apa micelară Garnier roz pentru ten sensibil

Este un produs tipic, destinat demachierii și curățării tenului. Fiind un produs potrivit tenului sensibil, curăță foarte bine inclusiv zona ochilor. Fără să usture sau fără să agreseze zona respectivă. Decât dacă ne apucăm noi și frecăm de zor. Este o apă micelară blândă, care își face treaba destul de bine.

Nu reușește însă să curețe machiajul waterproof sau mai complex, decât dacă folosim foarte multă. În cazul acesta găsiți tot de la Garnier, varianta de demachiere bifazică. Pe aceea o recomand dacă vă machiați des. Însă pentru a curăța tenul zilnic, în cazul unui machiaj simplu, această apă micelară este perfectă!

Prin machiaj simplu eu înțeleg BB Cream sau CC Cream, rimel, puțin fard și un gloss. Sprâncenele aranjate și la nevoie pudră, fard de obraz și iluminator. Depinde de unde mergem.

Adică nu avem un rimel waterproof, un machiaj complex cu mai multe farduri amestecate, nu punem fond de ten care și acela poate fi de exemplu unul cu acoperire mare. Înțelegeți ideea.

Ambalajul Garnier Skin Naturals

Este clasic și tipic. Sticla are 400 de mililitri, iar jos pe etichetă explică și faptul că echivalează cu 200 de utilizări. Avem sigla garnier și informațiile utile pe recipient, inclsiv ingredientele. Totul este simplu încă de la început. Un produs pe care îl vezi ușor pe raft, este transparent, așadar vezi cantitatea cu ochiul liber. Are un capac ce se închide bine și mie una, nu mi s-a stricat niciodată.

Per ansamblu este produsul perfect, fără a fi nevoie de un ambalaj complex.  Pe spatele ambalajului avem inclusiv indicațiile pentru reciclarea acestui produs. Mi se par utile aceste detalii, în speranța că reușim să educăm oamenii în privința reciclării.

garnier apa micelara roz

Efecte

În afară de faptul că tenul este curățat foarte bine, am remarcat că nu îl usucă. Nu lasă senzația de piele strânsă după ce folosesc apa micelară Garnier roz. Păstrează hidratarea atât de necesară unui ten sensibil. Care are nevoie, datorită sensibilității sale, de hidratare în plus.

De asemenea, nu ustură și curăță delicat. Eu folosesc dischete demachiante împreună cu apa micelară Garnier roz. Dar puteți folosi și acel prosop pufos dedicat curățării tenului sau dischete din bumbac, pe care le reutilizați.

Compoziție

Fiind o apă micelară, compoziția ei este…apoasă. Lichidă. Se vede prin ambalajul transparent, ceea ce mi se pare foarte fain, pentru că știi întotdeauna când este nevoie să o recumperi.

Conține acele micele, care sunt agenți de curățare ce atrag impuritățile și le elimină de pe tenul nostru. Iar un alt ingredient magic este glicerina de origine vegetală, care ajută la calmarea și hidratarea tenului. Și tind să cred că datorită acestui ingredient tenul nu se simte uscat sau piele nu se strânge după demachiere.

Igrediente

Nu sunt foarte multe la număr, așadar le puteți lua inclusiv voi la rând și puteți citi despre fiecare în parte. Majoritatea sunt agenți de emulsionare, de amestecare a ingredientelor și de menținere a lor.

Pentru a fi sigure sau siguri că acest produs nu vă provoacă iritații, îl puteți testa pe o parte a pielii voastre. Încheietura de exemplu. Dacă zona se va roși, ar fi bine să vă orientați către un alt produs.

apa micelara garnier skin naturals

Concluzii

Apa micelară Garnier roz pentru ten sensibil este un produs din categoria accesibil și bun. Accesibil atât din punct de vedere finainciar, dar și al faptului că se găsește în aproape orice magazin, hypermarket sau farmacie. Ceea ce mi se pare un punct forte, pentru că scade puțin stresul de a cumpăra online și îți dă posibilitatea să alegi când și cum achiziționezi acest produs.

Ambalajul mi se pare simplu de utilizat și perfect pentru categoria sa. Acționează așa cum trebuie, curăță și păstrează tenul hidratat.

Așadar, recomand și recumpăr! Inclusiv Mimi a fost impresionată de această apă micelară, după cum puteți vedea în poză.

Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.