Cei de la ShopGSM au fost foarte drăguți și mi-au trimis câteva produse interesante pentru a le testa și a vă vorbi despre ele. Mici gadgeturi utile, printre care boxa portabilă cu bluetooth EWA P620, un acumulator extern de la SENNO și câteva huse pentru telefon. Cel mai dragă și cea mai utilă mi-a fost boxa portabilă.

Aveam deja o boxă portabilă, astfel că știam oarecum despre funcționalitatea și utilitatea acestor produse. Până a ajunge boxa portabilă cu bluetooth EWA P620 la mine, toate boxele de până acum au fost tipice. Din plastic, butoane la vedere, încărcare prin cablu, conexiune bluetooth.

Ei bine boxa portabilă cu bluetooth EWA P620 este total diferită de ce am întâlnit până acum!

boxa portabila cu bluetooth

Boxa portabilă cu bluetooth EWA P620

Primul lucru care frapează la acest produs este greutatea. În ciuda faptului că este o boxă aparent mică, învelișul ei metalic o face să pară dură, rezistentă. Are un design minimal, pare a fi gândită în așa fel încât să arate bine lângă orice aparat la care se conectează.

Apropo de conectare, vine inclusiv cu cablul aferent, pentru încărcare. Cu toate astea, fără cablu, pare a avea o capacitate de redare a melodiilor de până la patru ore. Dacă ascultați melodii. Eu mai ascult și podcast sau audiobooks.

ewa p620 boxa bluetooth

Se simte ca un produs high-end, datorită învelișului metalic și a designului. Are însă și alte detalii care o scot din tiparele unui gadget obișnuit.

La spate, sau cel puțin acolo consider eu ca este spatele boxei, care toate sloturile necesare. Inclusiv un slot pentru microSD. Ceea ce e foarte fain și interesant! Ceva ce nu am mai întâlnit la alte boxe.

De asemenea, butoanele pentru controlul volumului sau pauză, se afla sub boxă. Poate părea un inconvenient dar în același timp un mod interesant de a nu încărca vizual un obiect. Un mod de a păstra atractivitatea unui gadget și de a respecta în același timp utilitatea sa.

boxa bluetooth

Cum se aude? Ei bine, este o boxă puternică, are un bas rezistent, care dat la maxim poate deveni ușor deranjant, dar cred ca asta este ceva comun tuturor boxelor de acest tip. Nu sunt făcute pentru a fi date la maxim, ci pentru a întreține atmosfera într-o încăpere. Cel puțin eu astfel le văd utilitatea.

Nu sunt pentru a le căra după noi în spații publice. Muzica este o alegere personală, nu toată lumea rezonează cu ceea ce ascultă alte persoane. Așadar, acest tip de boxe sunt obiecte sau gadgeturi dedicate uzului interior. Din punctul meu de vedere.

boxa bluetooth shopgsm

Eu așa m-am distrat cu boxa portabilă cu bluetooth EWA P620. Am ascultat Spotify, podcasturi sau audiobooks, în confortul casei mele. Și a fost o experiență foarte frumoasă!

acumulator extern

Acumulator extern SENNO V-Energy W9K

Ce mi s-a părut interesant la acest acumulator este forma sa subțire, care imită un smarthphone. Mi se pare foarte util de luat în călătorii, atunci când suntem pe tren în special. Știți că CFR se laudă că au curent în trenurile lor, dar să fim serioși, de multe ori aproape că am descărcat telefonul până să ajung la destinație!

Așa că un astfel de acumulator este util în situații neprevăzute. E bine de avut prin geantă și atunci când suntem la doctor sau așteptăm pe cineva. Eu de multe ori plec de acasă cu bateria telefonului pe jumătate descărcată.

Ce îmi mai place la acest acumulator este că poate încărca un smartphone fără a fi conectat de un fir. Tehnologia sa wireless îl face un gadget extrem de interesant și util. Dacă dorim să folosim cablul, putem conecta la el două alte aparate. Are inclusiv un port micro USB la nevoie. Bateria sa are o putere de 9600 Ah și funcționează pentru reîncărcarea telefoanelor sau tabletelor. Recomand!

Cât despre husele lor pot spune că au modele foarte interesante.

Cel mai mult îmi place modelul Nillkin Super Frosted Shield, care este o husă pe care nu se pot lăsa amprente, are un plastic dur, rezistent la zgârieturi și un design tactil, în relief. La capitolul design și utilitate, aceasta mi se pare cea mai de efect. Păcat că mi-au trimis pe negru și nu pe alb, așa cum alesesem inițial.

O altă husă specială este cea de la SENNO, Pure Flex Slim 360 PC. Adică o husă care îți îmbracă smartphone-ul cu totul, față și spate. Este simplă, transparentă și rezistentă la zgârieturi. Faptul că protejează excelent telefonul mi se pare foarte WOW. Adică ai o grijă în minus.

husa 360 senno

Dacă vă căutați o husă pentru smartphone, să știți că au un site bine pus la punct! Le găsiți cu o simplă căutare în funcție de modelul telefonului.

Acestea fiind scrise, sper să-i vizitați pe cei de la ShopGSM, atât pe site cât și în showroom, dacă sunteți din București. Sau să îi urmăriți pe pagina de Instagram, pentru a fi conectați cu tehnologia și cu noutățile inclusiv acolo! I PUP YOU!

Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.