Le-am descoperit prima dată într-un hypermarket. Căutam acel tip de dress din lycra, transparent, care să fie elegant și rafinat. Nu îmi place acea strălucire de nylon pe care o au unele dresuri de tipul acesta și când am pus ochii pe dresurile Laura Baldini, știu că am luat unul simplu și unul negru. Gama era La Rosa și mi-au plăcut pentru că au grosimi începând de la 13 DEN până la 100 DEN.

Așa a început povestea mea cu aceste dresuri de la Laura Baldini și a continuat atunci când am fost acceptată în campania celor de la BuzzStore. Pentru că am avut ocazia să încerc dresuri din toate gamele lor, inclusiv unele pe care nu le-am mai văzut până acum în magazinele pe care le frecventez.

Laura Baldini, povestea dresurilor elegante de care sigur te vei îndrăgosti

dresuri laura baldini

Primul care mi-a captat atenția a fost Second Skin, pentru că păreau diferiți. Atât materialul lor cât și forma, dacă mă pot exprima astfel. Chiar dacă nu-i probasem până atunci, arătau promițător. Se numesc Second Skin Melange și sunt 50 DEN. Foarte comfortabili și foarte călduroși!

Eu sunt friguroasă. Și un truc pe care îl fac iarna, este să combin dresurile subțiri cu cele mai groase. Pentru mai multă căldură, dar în același timp să fiu elegantă și rafinată.

Gama Second Skin are dresuri special concepute din microfibră 3D, pentru aderență și acoperire uniformă. Îți oferă acel plus de confort, simți că te învăluie plăcut și îți țin de cald.

Eu m-am simțit excelent purtându-i, materialul este foarte fin și elastic, fibra se întinde perfect fără a crea acele mici zone prin care aerul răcoros să pătrundă dacă dresul se întinde. La fel de mult îmi place nuanța lor! Este una pe care nu am mai văzut-o la alte dresuri de acest tip și fiind una neutră, se potrivește de minune la orice fel de garderobă.

Materialul lor nu este unul care să se agațe ușor, un alt plus care mi-a plăcut enorm. Mereu am problema aceasta cu dresurile care se prind de unghii, chiar dacă le am tăiate și aranjate. Întotdeauna este acel colț sau acea zonă în care este imposibil să nu se agațe! Aici nu mi-am făcut griji în sensul acesta. Faptul că fibra este una elastică, o face să fie flexibilă și să nu se mai agațe! Bonus points pentru longevitate.

Ador produsele de acest tip, care sunt bune și longevive în garderobă. Mi se par o mină de aur! Pentru că știi că ai ceva bun, pe care poți conta atunci când porți rochiile tale preferate.

dresuri plasa laura baldini

Următorul dres de la Laura Baldini a fost o noutate pentru mine, pentru că mi s-a părut interesantă combinația. Nu îmi plac dresurile de tip fishnet, cred că am mai spus asta. Însă pot fi încorporate cu succes într-o ținută, dacă știi cum să le porți.

Acest dres este fix ceea ce trebuie! Are combinația perfectă de elegant, fără să exagereze către extreme. Dresul Carsima face parte din colecția Glamour și este un colant special în două grosimi, cu partea de sus din plasă.

Materialul este opac, de calitate și se mulează excelent pe piele. Designul este de asemenea, foarte senzual. Se potrivește de minune cu majoritatea rochiilor din garderoba mea și sunt încântată că am descoperit un model atât de special.

Tot din această colecție au un dres cu buline atât de simpatic și senzual! Chiar merită descoperite colecțiile Laura Baldini!

dresuri elegante

Un model care mi s-a părut clasic și special este Invisible din gama Body Shape. Pe lângă calitățile sale de a fi un colant modelator, materialul este de calitate superioară: bumbac. Clar nu ar trebui să lipsească din garderoba unei femei! Sunt fini și elastici, se mulează perfect și îți dau o senzație de comfort continuu.

dresuri de ocazie

Apropo de calități, un lucru pe care l-am constatat la toate dresurile Laura Baldini este că sunt foarte ferme atunci când le port. Genul de dres care nu își modifică forma la purtare și de care nu este nevoie să tragi mai în sus sau mai în jos pentru a-i aranja. Se modeleaza foarte bine după formele noastre.

Recomand să le încercați!

Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.