Bullet Journal organizare februarie, așa cum am procedat și luna trecută legat de schița gratuită. Este un concept de acum un an, pe care îl continui anul acesta. Pe lângă idee principală, am ales de asemenea, să aranjez lunile pe anumite tematici. Cred că organizarea este mai interesantă și mai ușoară astfel, decât dacă aș lăsa totul la voia întâmplării. Și mi se pare că arată bine pus la punct totul.

Dincolo de norii realității se află minunăția imaginației.

fereastra

Pentru luna februarie am ales tema Imaginație. De regulă mă inspiră Pinterest, însă de data aceasta m-am inspirat după o lucrare mai veche, o ilustrație numită Fereastra. Mai am alte câteva cu aceeași tematică, așadar nu a fost foarte greu să abordez iar tema. Pe lângă faptul că îmi place!

Bullet Journal organizare februarie și schița gratuită cu tema Imaginație

M-am gândit să îmbin creativitatea cu informația sau educația. De aceea am ales să explorez puțin tema acestei luni și să descoperim împreună câte ceva despre capitolul Imaginație!

Tot ceea ce este real a fost imaginat la început.

organizare februarie bullet journal

Tema lunii – Imaginație

O să vă fac un mic rezumat aici, pentru că restul informațiilor le puteți asculta frumușel în videoclip. Cred că sunt mai interesante astfel. Cu toate astea, m-am gândit că nu strică să vă adaug câteva lucruri interesante și aici.

Vom descoperi câteva definiții ale imaginației, trei adică. Cea mai simplă mi se pare că este legată de abilitatea minții de a fi creativă, abilă și plină de resurse.

bullet journaling romania

Când spunem imaginație, majoritatea dintre noi ne gândim la vizualizarea mentală.

Există însă o condiție numită aphantasia, în care persoana nu poate vizualiza imagini mentale. Nu are această capacitate. Chiar și așa, nu înseamnă că aceste persoane nu sunt creative. Din contră. Creierul înlocuiește această capacitate cu o alta, la fel de creativă și interesantă.

Avem și cele opt secțiuni ale imaginației, pe care le voi enumera aici:

  • Imaginația efectuativă sau aplicată
  • Imaginația intelectuală sau constructivă
  • Fantezia
  • Imaginația strategică
  • Imaginația emoțională
  • Visarea
  • Reconstruirea amintirilor
Bullet Journal organizare februarie și schița gratuită

Bullet Journal organizare februarie și schița gratuită

Schița gratuită are același link ca și luna trecută. O puteți descărca ușor click dreapta și deschideți o nouă fereastră sau dați Save As. Cum vreți voi.

De asemenea, adaug și ilustrația finală aici, mă gândesc că o să vă ajute, fiind o compoziție puțin mai complexă.

Bullet Journal organizare februarie – o nouă schimbare

O să vedeți că m-am organizat diferit, comparat cu luna ianuarie. Asta pentru că ador să experimentez când vine vorba de Bujo!

bujo februarie

Luna aceasta am avut chef de colaj și veți vedea că l-am adăugat frumușel în fiecare săptămână. Hârtia este reciclată de la diverse colete și o păstrez întotdeauna pentru astfel de ocazii. O folosesc pentru bullet journaling sau art journaling. Depinde.

bullet journal inspiratie

Ce am adăugat nou sunt acele ștampile, achiziționate de pe Amazon. Pentru că magazinele noastre de arts and crafts nu au adus așa ceva, banii mei s-au dus undeva la un seller din U.E. Csf, n-ai csf. Vă las link aici, în cazul în care sunteți curioși. Am dat în jur de 80 de lei cu tot cu transport și au ajuns la mine cam după o săptămână și jumătate. Au venit prin Fan Courier, direct la mine la poartă.

idei organizare bullet journal

Organizarea cu obiceiurile am păstrat-o la fel.

Ce mi-a plăcut foarte mult și ce îmi place în fiecare lună sunt citatele. Nu știu de ce, nu văd jurnalul meu fără câteva citate interesant în el.

bullet journal idei

Stilul nu este o expunere a bogăției ci este o expresie a imaginației.

Sper ca postarea aceasta să vă ajute și să vă inspire!

Dacă te interesează subiectul Bullet Journaling, există un grup pe Facebook care să te ajute și unde împărtășim această pasiune.

Nu uita că mă poți ajuta chiar și cu un LIKE
sau cu o donație, care mă ajută să mențin acest blog. Mulțumesc oricum!

Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.