Bullet Journal Ianuarie, un an nou în care încerc să mă țin de acele schițe pe care doresc să vi le pun la dispoziție. 2019 a fost un an dificil pentru mine, am pierdut atunci două persoane dragi din familie, astfel încât nu prea am mai fost implicată în tot ceea ce înseamna BUJO.

De atunci mi-a fost destul de dificil să mă organizez, a urmat o mini – depresie și multe ore de terapie. Pentru că stau prost sau foarte prost la capitolul organizare, punctualitate și tot ce ține de proptitudine, mi-am zis să mai încerc. Să nu mă dau bătută din prima.

Așa că revin anul acesta cu Bullet Journal Ianuarie și cu o schiță ceva mai frumoasă decât în primii ani.

Cel puțin mie mi se pare mai frumoasă, mai bine aranjată. Dar desigur, am să vă las pe voi să decideți asta.

bullet journal ianuarie

Bullet Journal Ianuarie organizare și schiță gratuită pentru download

Pentru Bullet Journal Ianuarie am ales tematica unui peisaj de iarnă. Pentru că îmi este dor de acele ierni cu zăpadă, cu orașul încurcat și înzăpezit. Cu școlile care se închideau de fiecare dată când venea o astfel de ninsoare. Mi-e dor de copilărie.

imagini gratuite de colorat

Asta reprezintă pentru mine această tematică. Casele îmi plac, de asemenea. Deși am locuit la bloc.

bujo ianuarie

Bullet Journal Ianuarie și un colaj

Pentru că nu pot renunța la colaj în jurnalele mele BUJO. Mă definește, astfel că am o pagină rezervată colajului pe care încerc să-l mențin tematic. Nu de multe ori îmi reușește asta.

Dacă mă urmăriți de ceva vreme, am pe youtube o întreagă categorie de videoclipuri dedicate bullet journaling-ului. O să vă pun aici un link către acel playlist.

idei bullet journal ianuarie

Organizarea pentru luna Ianuarie

Am optat pentru o organizare simplă, pe săptămâni. Am inclus zilele săptămânii unde să notez pe scurt ce se întâmplă, evenimente importante sau alte date utile.

ianuarie bullet journal

La final am adăugat partea de obiceiuri și organizarea pentru bloguri, youtube și social media. Ideea era să le adaug pe fiecare pagină, după săptămâna aferentă. Dar m-am pierdut cu pictatul astfel încât am uitat. Sper să nu uit luna viitoare!

bullet journal idei

Ce îmi place la acest tip de organizare?

Am loc să strecor câte un citat sau să pun noțilele mai importante și generale. Gen facturile! O minunăție să notezi în Bujo, sau oriunde…O plăcere, nu alta…

bullet journal romania

Îmi place să paginile sunt cumva mai puține, sau mie îmi dau impresia. Aș dori să păstrez agenda acesta pentru tot anul 2022. Așadar, vreau să fiu cât mai atentă cu paginile și organizarea. Să nu mă întind prea mult, dar nici să mă zgârgesc. Să fie bine și să îmi placă.

Momentan zic că a ieșit destul de bine. Voi ce părere aveți?

În caz că vi se pare prea lungă polologhia, aveți și videoclipul pe youtube. Cu muzică faină pe fundal. Vă pup și vă îmbrățișez cu drag!

Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.