Inițial aveam rețineri în a organiza luna martie în Bullet journal. Deși la final de februarie începusem să caut idei pentru tema lunii, m-a dat peste cap războiul și nu doar atât. Am pierdut o fostă colegă de facultate, un om bun și frumos, care ne-a părăsit devreme și brusc. Și tot în aceeași zi Rusia a atacat Ucraina.

În martie au apărut pe youtube clipuri cu jurnalele altor persoane și nu mi s-a făcut poftă de organizare, ci de pictat. De aici și lipsa unei schițe ca atare, ci mai degrabă un tablou? Sau o pictură în acrilice, cam asta este lucrarea lunii Martie. Nu cred că va supăra pe nimeni. Am filmat procesul pe canalul de youtube și voi lăsa aici și sursa de inspirație de pe Pinterest.

idei bullet journal in romana

Bullet Journal organizare Martie și schița gratuită cu tema Primăvară

Îmi este dor de primăvară și cred că nu sunt singura. De aici și tema lunii martie, care are în compoziție narcise și lalele frumoase și colorate. Îmi place foarte mult cum a ieșit pagina principală.

bujo march ideas

Inițial făcusem o schiță cu narcise și crocuși, dar mi s-a părut că mă forțez să fac ceva de dragul de a face ceva tipic. Și am preferat să fac ceva pentru sufletul și inima mea. Ceva care să mă relaxeze și să-mi dea o stare de bine. De aici și compoziția cu mult verde și albastru.

picturi acrilice

Ador natura și liniștea pe care aceasta o oferă. De aceea am ales acest peisaj, cu o locație retrasă și multă verdeață, culoare. Ca de obicei, am pictat pe o coală separată, pe care am lipit-o mai apoi în jurnal.

bullet journal luna martie

My BUJO

Eu am un Leuchtturm cu foi punctate și subțiri. Nu rezistă așa ușor la acuarelă sau acrilice. Astfel că de cele mai multe ori pentru lucrări complexe, pictez sau schițez pe coli separate. Am de gând pe viitor să investesc într-un jurnal cu coli mai groase.

Sunt câteva opțiuni faine, toate din afara țării, însă cred că este o investiție bună.

collage in bullet journaling

Bullet Journal organizare Martie

Nu lipsește colajul din luna Martie, veți vedea că face parte din organizare în foarte multe pagini. De asemenea, am adăugat mai multe citate decât în mod obișnuit. Cred că am avut loc să mă joc puțin mai mult și de aceea.

bullet journal romania

Fiind despre luna Martie, citatele sunt legate de primăvară. M-am folosit atât de acrilice cât și de carioci pentru aceste citate. Am alternat, de dragul varietății. Toate citatele sunt de pe Pinterest, ca de obicei. Este locul în care îmi găsesc inspirația și ideile.

bullet journal ideas

Am încercat să-mi creez o stare de bine, în jurnal și în casă. Atât cât am putut. Am aprins o lumânare parfumată. Am tendința să mă folosesc de aromaterapie pentru relaxare sau inspirație. Funcționează excelent!

bujo organisation
bullet journal organization ideas
idei bullet journal

 Bullet Journal organizare Martie a rămas la fel ca luna trecută. M-am ajutat de colaj pentru a despărți săptămânile și zilele. Am folosit foarte multe imagini cu flori.

Glory to Ucraine

Am strecurat și câteva elemente legate de Ucraina, în semn de susținere. Un mic detaliu care să insufle speranță.

Spring quotes
bullet journaling images

Bullet Journal organizare Martie – elemente de ansamblu

Pe lângă colaj, am folosit ștampilele din lemn pentru alte câteva citate. Mi s-a părut un detaliu interesant pe care am să-l păstrez.

quotes about spring
inspirational quotes about spring
bullet journal collage
comcrafty

Alte elemente sunt florile și alte detalii pe care le-am primit de la Veronica, de la Comcrafty. Fac parte din colecțiile ei vechi de Scrapbooking și din fericire, am avut ocazia să primesc câteva. Sunt absolut adorabile și divine. Evident că le-am adăugat și pe ele, pentru a fi o bucurie și mai mare!

Cred că toate aceste detalii întregesc organizarea lunii martie în Bullet Journal. Sunt fericită că am ales până la urmă să adaug Martie în jurnal și să continui tradiția lucrărilor pe care le împărtășesc cu voi. Să menținem împreună optimismul și inspirația aprinsă! Vă mulțumesc și vă mai aștept!  

Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.