Ghete deschise la culoare, mai exact ghetele crem de la BonPrix pe care le visam încă de câteva luni. Au fost mult așteptate și dorite per ansamblu.

Inițial această postare se dorea a fi cu idei de ținute pentru primăvară, în care să includ frumoasele ghete deschise la culoare. Dar ce să vezi, vremea n-a fost de partea mea astfel încât o să mă rezum la pozele făcute în ultimele două săptămâni și la cel mai recent videoclip despre ele. În videoclip mi-am permis să port ținute de primăvară, pentru că eram în casă. Altfel n-aș fi avut curaj, cu frigul de afară.

ghete bonprix deschise la culoare

Ghete deschise la culoare – de ce această alegere

A venit cumva ca o completare la ținutele mele maro sau bej. Nuanțe care îmi plac foarte mult și care mă atrag. Sunt simple și versatile. Par sofisticate, dar în același timp îmi permit să fiu casual, comodă.

Ghetele alese de mine au inclusiv talpa ușor mai ridicată. Le-am ales astfel pentru a le purta la ocazii speciale. Atunci când îmi doresc ca întreaga mea ținută să exprime ceva. Cu toate acestea, am avut șansa să le port fix în opoziție cu ideea inițială. Știți voi, fix ca în zicala cu planul de acasă nu se potrivește cu cel de la târg.

ghete crem bonprix

Ghetele mele de la BonPrix

Prima dată le-am purtat atunci când era mai cald afară și am ieșit în oraș cu o prietenă. Nu mai țin minte exact ținuta, însă știu că m-am plimbat mult în ele. În tot centrul și apoi tot pe jos, într-o plimbare până la un second hand de cartier. Ideea este că aceste ghete deschise la culoare nu m-au bătut deloc și mi-au fost comode. Mă gândeam că talpa mai înaltă va fi diferită de o talpă uzuală, însă nu mi-am simțit picioarele obosite după plimbare.

Apoi le-am purtat așa cum vedeți în majoritatea pozelor. Cu un outfit total obișnuit și tipic mie. Casual, călduros și comod. Era frig, bătea vântul și am ridicat de gulerul hainei pentru a-mi proteja urechile. Ador haina aceasta și ținuta în ansamblul ei este călduroasă și perfectă pentru anotimpul rece! Toate elementele sunt BonPrix, mai puțin puloverul SH. Dar ca nuanță se îmbină excelent cu restul tonurilor de maro și crem.

ghete deschide la culoare idei de purtat

Ghete deschise la culoare și ținuta mea principală

Ținută care ar fi trebuit să fie all black, pentru ca perechea de ghete deschise la culoare să fie focusul. N-a fost să fie, datorită frigului. Cu toate acestea, ținuta aleasă îmi place la fel de mult pentru că are elemente care se potrivesc de la sine.

Avem haina de la BonPrix care are cam aceeași nuanță cu ghetele și cumva dau acea idee de as above so below. Integrează bine negrul, îl unifică. Puloverul de la BonPrix pe care îl am de foarte mulți ani, de pe vremea când se purtau puloverele cu deschizături sau cut-outs. În capul meu îmi dădeam jos haina și pozam să vedeți cât de bine arată încă acest pulover. Doar că mi-a fost foarte frig așa că am renunțat repede la idee.

ghete crem cu talpa inalta

Ghete deschise la culoare și mai multe idei pentru ținute de sezon

Pentru că recunosc, am fost destul de frustrată că pozele n-au putut fi așa cum mi-am imaginat, m-am revanșat cu un video fain. Acolo am reușit să port inclusiv acele ținute imaginate de mine inițial. Inclusiv acel outfit all black! Așa ca idee, dacă sunteți curioase și curioși să-l vedeți.

Vă las aici videoclipul, drept referință. Enjoy!

Acestea fiind spuse, sper să vă găsiți și voi perechea de ghete BonPrix deschise la culoare (albe, crem, maro) care să vă reprezinte și de care să vă bucurați mulți ani de aici încolo! V-am pupat!

Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.