Despre mine

Bună!

Numele meu este Xaara Novack. Știu, un pseudonim cam ciudat, este de fapt o îmbinare dintre un nume care îmi place și denumirea cartierului în care am copilărit. De aici și numele blogului meu, o extensie a mea, o lume în care îmi doresc să întâmpin cititorii cu lucruri frumoase, optimiste și creative.

Am început să scriu pe blog acum șapte ani. Puneam cap la cap idei, poezii scurte sau proză. Sunt o persoană creativă, mereu simt nevoia să scriu ceva, să mâzgălesc sau să pozez anumite lucruri.  Nu îmi place să stau locului.

Inițial nu doream să mă îndrept către o nișă anume, încă îmi doresc să păstrez ideea de blog personal, chiar dacă cochetez cu partea de beauty&fashion. Pentru că nu vreau să îmi restrâng orizontul. Către subiecte precum produsele cosmetice, diverse ținute sau articole gen do it yourself, am gravitat treptat și mi-am dat seama că este o latură care îmi place și care este foarte îndrăgită.

Blogul este locul unde regăsesc persoane la fel ca mine, cu aceleași preocupări sau probleme. De aceea chiar dacă am fost ocupată, chiar dacă aș putea să mă concentrez doar pe latura mea creativă, nu am putut abandona deloc acest punct de legătură între mine și ceilalți. M-a ajutat foarte mult să mă dezvolt ca persoană, să întâlnesc oameni frumoși și să am oportunități pe care la început, nu îmi imaginam că le voi avea.

Nu sunt niciodată singură în drumul meu către diverse țeluri. Pe lângă voi, care îmi sunteți alături, am lângă mine o familie numeroasă: animăluțele mele! Tocmai de aceea vă invit să-i cunoașteți!

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.