Am ales această campanie BuzzStore pentru că începusem să iau cîteva decizii benefice în viața mea de mai bine de un an. Legate de dietă. În primul rând am redus cantitatea de carne pe care o mănânc și cantitatea de mâncare în general. Încerc să nu mai fac risipă. Să consum orice aliment cu prudență. Sigur, asta nu înseamnă că mănânc 100% sănătos. Ci pur și simplu că nu exagerez, chiar dacă aleg să ciugol niște chipsuri sau să savurez o ciocolată.


Dar hai să nu ne lungim prea mult aici, pentru că oricum știm cu toții că aceste schimbări se fac pe dinăuntru. Adică să simțim într-adevăr că le dorim și să acționăm ca atare. Că în teorie românul se descurcă cel mai bine!


Gerblé și stilul de viață sănătos pentru mine


Pe lângă alimentația mai echilibrată, am început să fac iar yoga și cardio. Lucru care mă ajută să mă mențin și este ceva ce mi-a intrat în obicei deja. Un obicei pe care l-am pierdut acum doi ani, cred. Și pe care mă bucur că l-am recuperat.

Pentru mine activitatea fizică a fost importantă dintotdeauna. În copilărie alergam, jucam fotbal, tenis, bedminton. Îmi plăcea mișcarea. În școala generală țin minte că luam mereu locul întâi la proba de rezistență. Fără exercițiu. În liceu am jucat volei. Aveam o echipe faine de volei în liceu, atât de băieți cât și de fete. Facultatea însă a fost un mare prilej de chiul la orele de sport și de atunci relația mea cu sportul a devenit puțin sporadică. Lucru pe care doresc să-l schimb.


Și ca orice lucru pe care doresc să-l transform în obicei, nu doresc să fac asta peste noapte. Pentru că știu că nu va dura. Lucrurile importante se clădesc treptat. Cărămidă cu cărămidă. La fel este și cu stilul de viață sănătos și cu alimentația sănătoasă.


Gerblé este un brand fanțuzesc și cu toții știm pasiunea francezilor pentru vin și produse bune, de patiserie. Gustul bun pe scurt este pasiunea franțuzească, gustul bun care se regăsește în aceste produse. Măsura, de asemenea. Totul în cantități de savurat, nicidecum de mâncat foarte mult. Porții mici și aspect bun. Calitate, nu cantitate. Să nu uităm că francezii sunt luați drept etichetă la masă. Știu să mănânce lent, să nu se grăbească și să se bucure de mâncare. Și nu uită de mișcare, doh. Ce ziceam.
Începem să fim mai atenți la alimentele cosumate. La ce ne spune corpul nostru și cum reacționează acesta. Facem sport, analize și suntem atenți. Ne iubim.


Gerblé și stilul de viață sănătos, chiar dacă lucrăm de acasă


Eu lucrez de acasă, nu doar acum că este pandemie. Lucratul de acasă nu îmi este deloc străin ca freelancer și nici ca antreprenor. Așadar este o provocare să te menții în formă, să mănânci bine și să nu faci exagerări când ești atât de aproape de tentații: frigider, tv sau patul tău comod și primitor.


Produsele Gerblé nu îmi sunt străine. Mănânc biscuiții lor de câțiva ani buni. Sunt preferații bunicului meu, care este nevoit să mănânce alimente cu un conținut redus de zahăr. Ce nu știam însă este că au o gamă foarte variată de produse. Nu se regăsesc toate în hypermarket sau supermarket pentru că mno, nu prea se poate, nefiind magazin de specialitate, au și ei o zonă designată la raft. Nu o pot dedica unui singur brand. Chiar dacă este foarte bun.


Așadar, o alegere excelentă este ca atunci când descoperim un brand bun cu gustări sănătoase precum Gerblé, să ne uităm și online pentru a vedea toată gama de produse. Să citim recenzii la produsele lor, să ne informăm. Așa cum o faceți chiar acum și vă mulțumesc că vă aflați aici. Citind.


Eu o să vă prezint produsele pe care le-am încercat de la Gerblé. Sunt șase la număr, suficiente încât să vă formați o imagine clară asupra brandului și produselor lor. Aș putea să rezum totul la cuvintele GUSTOS și SĂȚIOS, dar nu ar fi corect. Le luăm în ordinea savurării lor:

madlene cu ou

Madlene Gerblé cu ou, fără lactoză și gluten


Produsele Gerblé în general sunt excelente, au acea cantitate de moale și crocant bine balansată, inclusiv la biscuiții lor. Însă aceste madlene sunt fantastic de pufoase și delicioase! Le-am savurat la micul dejun și a trebuit să mă abțin să nu mănânc două. De fapt, nici nu este nevoie să consumați foarte mult din aceste produse pentru că sunt foarte sățioase. Îți țin de foame ca gustare în sine sau ca ceva de ronțăit între mese. Sunt geniale!


Aceste madlene sunt dulci, dar au un gust foarte bun care se completează bine cu o cană de cafea. Cel puțin pentru mine așa a fost.


Singurul lucru care nu îmi crează indoială este ambalajul de plastic. Pentru că sunt niște prăjiturele care trebuiesc menținute moi, probabil cei de la Gerblé au investit în a le ambala individual pentru a nu se strivi ușor. Însă este trist ca pentru confortul nostru să avem atâta plastic. Îi înțeleg și pe ei și nu îi învinuiesc. Știu cât de important este aspectul. Mi-aș dori pe viitor să aibe ambalaje mai prietenoase cu mediul, atâta tot. Asta nu înseamnă că nu consum produsele lor sau că nu le admir efortul. Din contră.


Recunosc că ambalajul chiar le menține intacte și sunt bune de cărat peste tot fără grijă că se strivesc și că mănânci mai mult firimituri decât o madlenă întreagă. Așadar, yes to this. Pe viitor sunt sigură că vor investi și vor găsi soluții elevate.


Madlene Gerblé cu lămâie, fără zahăr și ulei de palmier


Dacă aș fi avut o poză cu ele, v-aș fi pus-o aici. Dar au fost savurate rapid! Din curiozitate și de poftă ele au căzut pradă lăcomiei familiei și au fost sacrificate primele. Fără să mai apuc să le pozez.


Am de gând să le recumpăr săptămâna aceasta și să mă revanșez cu poza din dotare. Să nu rămânem datori.


Ca idee, chiar dacă nu au zahăr, sunt foarte gustoase! Dulceața pe care o conțin este maltitol, un alcool zahăr folosit ca înlocuitor. Acesta poate determina o creștere mai mică a glucidelor în sânge atunci când este consumat, în comparație cu zahărul obișnuit. Deci este o variantă sănătoasă.


Sunt atât de bune încât v-am zis, le-am cosumat primele. Gustul de lămâie este foarte bine balansat cu restul ingredientelor. Acestea sunt perfecte și pentru bunicul meu, care a fost sfătuit de medic să țină un regim alimentar mai strict. Are probleme cardiace, gută și pe lângă asta poate face diabet dacă exagerează cu carnea sau zahărul, sau orice aliment procesat. Deci, merg la produse bune de recumpărat! Recomand!

paine fara gluten

Pâine rustică fără gluten


În primul rând am admirat modul de ambalare și separare a acestui produs. Vine într-un ambalaj bine ermetic, care să protejeze pâinea feliată. Și este porționat frumos, în două părți egale. Mi se pare foarte fain, că poți ține ușor evidența a cât consumi, fără a face risipă. Again. Un stil de viață sănătos nu ne implică doar pe noi. Implică și grija pentru mediu, pentru cei din jur.


Pâinea în sine are un gust echilibrat, mi se pare excelentă pentru că nici un ingredient nu iese în evidență foarte mult. Astfel încât indiferent cum o consumi, îți dă posibilitatea să simți gustul tuturor alimentelor. Este sățioasă. Eu am consumat câte o felie la masă. Ingredientele sale sunt atât de pline, în sensul bun, încât nu ai nevoie să mănânci foarte mult. Ci doar să savurezi și să te simți bine.


Și savuratul acesta, nu înseamnă că la jumătate de oră după mă ia iar foamea. Însă ține foarte mult de cum combinăm alimentele și de restul meselor pe care le avem. Să fim atenți la lucrul acesta și să găsim variantele sănătoase dar și potrivite pentru noi. De exemplu vedeți că am pus o felie de pâine cu unt de arahide peste care am așezat câteva felii de banană. Și o felie de pâine cu gem.


Am mâncat banana și felia de pâine cu unt de arahide și banană. Cealaltă felie am luat-o cu mine la birou și am savurat-o luând o pauză scurtă între editat videoclipuri. Ca idee.

biscuiti gerble

Biscuiți cu miere și făină de castane


Chiar am fost foarte curioasă cum sunt aceștia! Pot spune că sunt gustoși, crocanți și foarte – foarte sățioși! Am putut mânca doar câte doi odată, atât sunt de sățioși!


Făina de castane este în proporție de 5.5% dar chiar și așa se simte că sunt diferiți, mai plini. Au un gust amplu, dacă tot merg la degustări de vin, să aplic aici și descrierile. Lol.


Sunt gustoși și sățioși. Ca toți biscuiții Gerblé au acel echilibru între moale și crocant. Nu te dor dinții când muști din ei, dar sunt perfect de cromchy. Yummy! De reîncercat! De luat în călătorii, în mașină sau pe tren.


Modul lor de ambalare îi face foarte utili, de asemenea. Pentru că sunt porționați. Vin într-un ambalaj bine sigilat, în porții de câte cinci, parcă. În fine, ideea este că îi puteți lua cu voi ca atare sau cîte o porție mică, la job sau la sală. Depinde de situație.

Porționarea asta ajută. De exemplu dacă lucrați de acasă, așa cum o fac eu, aveți tendința să vă apucați de ronțăit și băgați mâna în pungă fără număr. Și uitați să vă opriți. Așa, cu biscuiți porționați avem frâna trasă și suntem în siguranță. Silueta noastră la fel.

biscuiti cu miere si susan

Biscuiți cu miere și susan


La aceștia mi-a plăcut mult de tot gustul echilibrat. Atât mierea cât și susanul au făcut o pereche bună și delicioasă! Recunosc, combinația aceasta este printre preferatele mele. Și chiar dacă astfel de combinație se regăsește pe piață des, mi se pare că biscuiții celor de la Gerblé sunt cei mai buni. Nu pentru că i-am testat eu ci pentru că au acel echilibru în gust.


Evident că sunt foarte sățioși. Perfect de crocanți și la fel, vin porționați și bine sigilați. Recomand să îi încercați și voi!

chec marmorat gerble


Chec marmorat fără gluten și lactoză


Este un produs care merge perfect alături de ceai, cafea, iaurt sau ceva ușor de băut. Are acea dulceață ușor înecăcioasă tipică checului, de aceea l-aș asocia cu ceva bun și savuros. Care să-l facă ușor și să-i scoată în evidență gustul bun, intens de cacao.


Sățios, clasic ca gust și aspect, mi se pare excelent la mesele tradiționale. Mai ales când vrei să păstrezi ideea în sine, simbolul, fără a exagera sau fără a cumpăra foarte mult. Ci doar a savura. Fix ce vorbeam la început.

Ce am învățat să aplic atunci când am început să consum produsele Gerblé


Îmi doream să fac aceste schimbări de foarte mult timp. Lucram la ele treptat, era un drum pe care știam că vreau să merg. Așadar mi-a fost simplu să devin mai organizată, mai disciplinată ar fi un cuvânt mai bun totuși.


M-am ferit să consum produsele Gerblé la birou. Atunci când am făcut-o însă am închis ecranul laptopului sau al telefonului. De asemenea, în majoritatea ocaziilor am ales să savurez aceste produse la micul dejun. Fără alte distracții. Să mă bucur de gustul deliciilor la intensitatea care trebuie. Să îmi dedic timp admirării, înțelegerii că mâncarea ne hrănește pe interior dar și pe exterior. Pentru că se observă.


Am vrut să fiu conștientă atunci când mănânc. Să fiu acolo. Pe scurt. Și mă bucur că am cimentuit asta în această campanie BuzzStore împreună cu Gerblé. Au contribuit la stilul meu de viață sănătos. Le sunt recunoascătoare.

Desigur că am să cumpăr produse Gerblé ca de obicei. Ele oricum erau în viața mea încă dinainte de această campanie. Însă mă bucur că am avut ocazia să vă povestesc și vouă depre ele și să descopăr mai multe decât se găsesc în mod obișnuit în magazine.


Și dacă vă luați și voi produse Gerblé după ce citiți acest articol, vă urez poftă bună! Vă pup!

Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.