Zodiac arboricol: Salcie,Artar,Castanul

zodiac arboricol

Revin cu un nou articol de ZODIAC ARBORICOL! Hehehe…am făcut și rimă! Acestea fiind spuse, nu uitați să citiți și primul articol legat de zodiacul arboricol în caz că nu v-ați găsit încă zodia. Acolo veți vedea și cât de vechi sunt colile acestui zodiac, care a provenit de fapt, de la mama mea. Ea îl avea în colecție din facultate.

Zodiac Arboricol

Zodiac arboricol: SALCIE
1-10 martie, 3 – 12 septembrie

Sub aripa melancoliei, este frumoasă, dar tristă. La Salcie, măcar în aparenţă, există ceva languros, vulnerabil, linii ce-i alcătuiesc farmecul, mai ales dacă este vorba de o femeie. Misterioasă, plină de gânduri vechi şi confuze, pe care niciodată nu ajunge să le descurce.

Foarte sensibilă, Salcia iubeşte căldura şi atingerea catifelată a apei. Ea ştie să profite întotdeauna de clipa prezentă, fără să lase să-i scape cea mai mică bucurie.Nu vă încredeţi în aerul ei dulce şi moale. În realitate e decisă şi bravă, ştie ce vrea deşi nu impune nimănui nimic. Are un înăscut simţ al libertăţii, pe cealaltă parte nici un simţ al conducerii sau influenţării altora.

Cu adevărat melancolică, poet sau poetă, îi place să se înduioşeze de frumuseţea toamnei şi iubirile pierdute. Totuşi nu-i nici tristă, pesimistă sau descurajată.

Este un pic prea pretenţioasă şi are impresia că este de esenţă superioară. Uneori foarte dificilă nu acceptă unele situaţii sau compormisurile.

Pretinsa ei fragilitate poate fi o capcană. Actriţă bună, ea ştie să-şi regizeze şi să joace cu talent acestă slăbiciune. În realitate e foarte capabilă să se aprecieze singură.

Acest arbore nu-i sentimental cu un romantic. Ceea ce iubeşte mai mult în dragoste este latura mai puţin sensibilă la alţii. Stâncile tăcute, palorile obscure, peşterile întunecoase.

Cât despre plăcere, Salcia este avidă după ea, cu condiţia să-i aducă sunetul şi culoarea poeziei.

Nu-i place dragostea „pierde vară”.

Este inteligentă şi artistică, are multă imaginaţie şi intuiţie. Psiholog prin excelenţă şi un pic chiar prea clarvăzătoare, ghiceşte gândurile altora şi-i place să epateze anturajul cu acestă facultate. Viaţa salciei ar fi calmă dacă n-ar avea gust pronunţat pentru iubirile trădate.

Îi place trădarea, îi place să fie trădată, suferinţele iubirii fac parte din personalitatea ei. Le iubeşte, le atrage şi le provoacă. Se delectează astfel la culme. Dragostea trădată este profesiunea sa de credinţă.

Zodiac arboricol: ARŢAR
11 – 20 aprilie, 14 – 23 octombrie

Este cel mai adesea ordonat, îngrijindu-se de persoana sa. Îi place cochetăria. Este viguros, neobosit şi rezistă la orice.

Foarte personal, rezervat şi timid din fire, devine uneori chiar îndrăzneţ. Îi place să iasă în lume, să-şi facă noi cunoştinţe. Nu vă fie teamă dacă în mijlocul unei aventuri vă veţi confesa lui, fiindcă el ştie să păstreze un secret. Dealtfel, e posibil să nu-l intereseze mai puţin sau deloc ce ai de povestit.

Arţarul este plin de idei, adesea ieşite din comun. Întotdeauna la curent cu noutăţile, vântură idei avangardiste dar nu realizează niciodată nimic, sau dacă realizează vreun proiect, nu-i niciodată cel mai bun.

Foarte satisfăcut de lărgirea spiritului său, doarme pe lauri ofiliţi. Adesea un tip cinic, nu îi este teamă de ce se bârfeşte pe socoteala sa, ba chiar îi place să tragă în urma sa trena unui scandal.

Deşi adoră să şocheze oamenii de bună credinţă, n-are încredere în ei. Se înconjoară de linguşitori, ai căror admiraţie îl linişteşte. Are adesea un spirit nesănătos într-un trup sănătos. Dacă se va lăsa tras de cel mai mic exces va sfârşi prin a se tăvăli prin noroi cu deliciu. Dacă se va împăca cu morala, va suferi din cauza ei.

În dragoste Arţarul este complicat. Satisfacţia sa trece prin stranii schimbări.

Nimeni nu se poate opune convingerii care şi-a format-o despre partenerul său, îl consideră complimentul său. Poate să-şi împartă cu acesta plăcerile şi să fie fericit şi el, şi partenerul. Foarte inteligent arţarul are un spirit deductiv. Acest autodidact erudit, acest intelectual de modă veche, este cerebral în ciuda inteligenţei sale. Nu-i lipsesc imaginaţia sau intuiţia. Este complex şi lucid.

Zodiac arboricol: CASTANUL
15 – 24 mai

3 noiembrie – 2 decembrie

În general este frumos, dar îi lipseşte graţia şi feminitatea. Foarte viguros, el nu-i totuşi la adăpost de boli, dar le rezistă bine. Are nevoie de spaţiu.

Castanul are simţul înăscut al dreptăţii, orice nedreptate îl revoltă şi este capabil să acţioneze violent. Va avea destule decepţii, fiindcă-i prea puţin abil şi lipsit de cea mai elementară diplomaţie. Are arta de a atrage antipatia oamenilor.

Se va găsi adesea prizonier între inimă şi soartă, adânc rănit de suferinţe şi decepţii, căci este sensibil şi emotiv. În acelaşi timp suplu şi tenace, stăpân pe morala sa şi puritan (dar nu senzual). Are gust pentru confort şi lux. Uneori se mulţumeşte a visa cu ochii deschişi, fiind un refulat.

Castanul poate părea un sălbatic, el nu-i însă decât un sensibil care temându-se de el însuşi are nevoie de dragoste şi se teme că nu este iubit câtuşi de puţin. Ştie să fie amabil, dar toate aceste complexe se traduc adese printr-un gust morbid pentru monstruozităţi. Atenţie la excese!

Moralitatea lui îl costă scump, ca tot ceea ce este fără măsură. Prea nonconformist ca să fie înţeles, oamenii îl cred fără scrupule. Trebuie spus că nu-i displace să-i şocheze puţin. Totuşi, Castanul are o latură înţeleaptă şi prevăzătoare. Ştie foarte bine să-şi stabilească bugetul, să reziste tentaţiilor. Avid de dragoste, nu va iubi decât odată, va fi în consecinţă dificil în a-şi găsi fericirea.

Inteligenţa sa concretă e bazată pe observaţie. Chiar dacă va fi îndemânatic, abil şi precis, nimic nu-l va împiedica să viseze. Este un filosof. Destinul Castanului depinde mai mult de alţii decât de sine. Va înflori doar într-un mediu favorabil. Se va ofili şi pipernici dacă mediul nu-l va înţelege, ceea ce se întâmplă destul de des.

Comments

comments

Xaara Novack

Marketing Specialist si partener certificat Google, pasionata de acuarela, colaje si videoblogging.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Latest Stories

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.